Køkkenvaske, armaturer og affaldssystemer

BLANCO: Kvalitet, funktionalitet og æstetik

BLANCO er i sig selv et kvalitetsstempel, hvis sortiment af køkkenprodukter består af de absolut bedste materialer som Silgranit®rustfrit stål og keramisk porcelæn. Materialerne er robuste, tidssvarende og unikke hver for sig.

 

Grundfilosofien bag BLANCO er, at området omkring køkkenvasken bør være multifunktionelt indrettet for at sikre det bedst mulige arbejdsflow i køkkenet. Dertil har BLANCO formået at udvikle serier af multifunktionelle designvaske, tilhørende praktisk tilbehør og brugervenlige armaturer.


Gå på opdagelse i BLANCOs sortiment af køkkenprodukter

 

Endeløse kombinationsmuligheder med BLANCO

 

Leg med forskellige kombinationer af køkkenvask, bordplade og armaturer med BLANCOs Mix'N'Match værktøjBLANCO har specialiseret sig i at skabe multifunktionelle vaske, der kan kombineres med armaturer og tilbehør i et utal af variationer for at imødekomme dine personlige behov og krav til området omkring køkkenvasken. Du kan f.eks. vælge en køkkenvask i keramisk porcelæn, et armatur i rustfrit stål og supplere med tilhørende skylleskåle, skærebrætter, afløbsbakker, affaldssystemer m.m.

 

 

Læs mere om de forskellige fordele ved BLANCO tilbehør

 

Find hele sortimentet på hjemmesiden blanco.dk

www.blanco.dk kan du finde hele vores sortiment af køkkenvaske, armaturer og tilbehør samt gode råd til valg af vask, montering og vedligeholdelse.

Læs mere om BLANCO køkkenvaske

Læs mere om BLANCO køkkenarmaturer

Læs mere om Blanco sortiment

Læs mere om BLANCO affaldssystemer

Læs mere om katalog og prisliste