BLANCOTHERM Madtransportkasser

BLANCOTHERM madtransportkasser - den bedste opbevaring af dine fødevarer

Madtransportkasser fra BLANCOTHERM dækker over et bredt sortiment, der indeholder forskellige variationer af madtransportkasser således, at der findes madtransportkasser til alt fra det lille eksklusive event til større arrangementer.

 

Kasser til madtransport sikrer en hygiejnisk og let opbevaring af forskellige former for madvarerKasser til transport og opbevaring af madvarer

BLANCOTHERM madtransportkasser er udviklet til opbevaring af de fleste former for madvarer til brug på kantiner, sygehuse, i børneinstitutioner mv.

 

Klik her og gå til madportioneringsvogne

 

 

 

 

Vælg med eller uden varme

BLANCOTHERM madtransportkasser med eller uden varme sikrer den optimale opbevaring af madenMadtransportkasserne fra BLANCO fås både med eller uden varmefunktion - dermed vil dine madvarer altid kunne opbevares under den rette temperatur, klar til forberedelse eller servering.

 

De forskellige valgmuligheder giver de bedste betingelser for at opbevare madvarer så hygiejnisk og praktisk som muligt.

 

Læs om madtransportkasser med varme

Se BLANCOTHERM madtransportkasser uden varme

 

BLANCOTHERM transportkasserne er stabile og lette at transportere!Stabil og simpel transport

BLANCOTHERM transportkasserne er stabile og lette at transportere. Med deres robuste bøjler og skridsikre greb, kan der uden problemer bæres eller stables rundt på madtransportkasserne i mange år.

 

Klik her for at læse mere om BLANCO transportvogne

Læs mere om madtransport uden varme

Læs mere om madtransportkasser med varme

Læs mere om BLANCO GN kantiner