IMM 15 - BLANCO nyheder

På køkkenmessen IMM Living Kitchen 2015 havde BLANCO igen en stor og imponerende stand med mange spændende nyheder. 


Ikke alle nyheder er klar til lancering i Danmark endnu, men følg med på facebook og i vores køkken-nyhedsbrev, så bliver du informeret, så snart vi har spændende nyt klar til det danske marked.  

 

 BLANCO vandhanerne Vonda og SagaSpændende nye køkkenarmaturer fra BLANCO

Armaturer er et stort fokusområde for BLANCO. Derfor viste BLANCO mange spændende nye vandhaner.

 

I Danmark er det dog et krav, at alle køkkenarmaturer, der markedføres og sælges, er godkendt til det danske marked. Den tidligere VA-ordning er afløst af den nye dråbeordning (læs mere om den nye dråbeordning her), som desværre fortsat er under udvikling. Derfor forsinkes godkendelsesprocessen, og der vil gå lidt tid, før de nye vandhaner kan sælges i Danmark. Men derfor kan man jo sagtens glæde sig over de spændende køkkenarmaturer, der er på vej...

 

Nye vandhaner med bruseudtræk fra BLANCO Ny Silgranit fra BLANCO 

 

Forbedret overflade på BLANCO Silgranit® imponerede

En stor del af messestanden fokuserede på BLANCOs kompositvaske i Silgranit®, idet materialet er blevet opdateret. BLANCO fik cementeret, at inden for kompositmateriale til køkkenvaske, slår intet originalen: Silgranit®. I dag fremstår BLANCOs Silgranit® endnu mere homogent og vedligeholdelsesvenligt, og overfladen på køkkenvaskene er mere stenagtig, mere glat og behagelig at røre ved. 

 

Vil du læse mere om Silgranit®, kan du klikke her.

 

For at vise forskellen mellem den nye Silgranit®-version og tidligere varianter havde BLANCO indrettet forskellige prøvestationer, hvor det var muligt eksempelvis at se strukturen igennem et elektronisk mikroskop. Derudover kunne gæsterne eksperimentere med diverse væsker - fra rødbede til kaffe - for selv at teste effekten af det opdaterede Silgranit®-materiale.

 

BLANCO viste deres harmoniske Silgranit-farver på en væg fyldt med Dalago-vaske 

 

 Ny BLANCO Silgranit®-farve

Allerede i efteråret 2014 lancerede BLANCO Silgranit®-farven "perlegrå", der er en lys, grå farve.  

Samlet set fremstår BLANCOs farvepalette nu endnu mere harmonisk, og farvespektret passer rigtig godt til de gældende farvetrends i køkkenindretningen. Vil du se en komplet oversigt over BLANCOs farver, kan du se de aktuelle Silgranit®- og keramisk porcelænsfarver her
 

 Den praktisk og kompakte silgranitvask BLANCO Elon XL 6S
 

Stor nyhed hos BLANCO: XL-køkkenvasken ELON XL 8 S

Der var et par spændende nye køkkenvaske i Silgranit®, og her er en af de mere interessante storebroderen til Silgranitvasken BLANCO ELON XL 6 S -  en skøn, stor BLANCO ELON XL 8 S.  8-tallet signalerer en køkkenvask med ekstra stor kumme til et 80 cm bredt skab,  og stadig med det karakteristiske bølgemønster i den lille afsætningsbakke ved siden af vaskekummen.

Vi forventer, at BLANCO ELON XL 8 S er klar til det danske marked foråret 2015. 
 

Spændende nyhed i foråret 2015 - BLANCO SONA Silgranitvask
 

Flere Silgranit®-vaske med XL-kummer

Derudover viste BLANCO en anden Silgranit®-nyhed, BLANCO SONA XL 6 S, som også har en rummelig XL-kumme og en praktisk afløbsbakke. Køkkenvasken BLANCO SONA XL 6 S er en del af en produktserie, som vil blive introduceret på det danske marked her i foråret 2015.

 

 BLANCO Andano 400/400   BLANCO Jaron XL 6S

 

Enkel og smuk SteelArt-vask stjal billedet

Inden for stålvaske var det nyheden i SteelArt - BLANCO JARON XL 6 S-IF, der tiltrak sig mest opmærksomhed. En 100% symmetrisk vask med dyb afløbsbakke er et godt forsøg på at få køkkenkundernes øjne op for det geniale i at vælge vask med bakke. En køkkenvask med afløbsbakken giver mere bekvemmelighed og kan øge hygiejnen omkring køkkenvasken.  Den gennemførte vask i et design, der minder om BLANCOs bestseller CLARON, vil helt sikkert falde i de danske kunders smag.

BLANCO JARON XL 6 S-IF er netop lanceret på det danske marked. Læs mere om BLANCO JARON XL 6 S-IF her.


Også inden for den populære BLANCO ANDANO-serie så vi nogle nyheder, så familien udvides med endnu et par stålvaske i det enkle og stilrene design. Se alle aktuelle BLANCO ANDANO køkkenvaske her

 

Select XL i opdateret verseion    BLANCO Select XL med ekstra stor skraldespand

 

Smarte, integrerede affaldssystemer 

På IMM-messen i 2013 lancerede BLANCO en helt ny serie SELECT-systemer til håndtering af affald. De seneste to år har BLANCO finpudset detaljerne og udvidet sortimentet, så SELECT-serien understøtter de øgede krav til affaldssortering.
BLANCO demonstrerede således et fleksibelt og opdateret udvalg, bl.a. med et stort udvalg af spande i forskellige størrelser og kombinationer.

Vi er sikre på, de kommende store spande vil blive populære i mange køkkener.

 

BLANCO Tolon ny serie porcelænsvaske fra BLANCO     BLANCO Palona porcelænsvask i moderne fortolkning

 

Smukke, robuste porcelænsvaske i massevis

Den største nyhed på BLANCOs stand var den store satsning på køkkenvaske i keramisk porcelæn. BLANCO viste keramiske porcelænsvaske i både klassiske design og i mere moderne og stilrene looks.  Vi glæder os til at få sat fokus på porcelænsvaskene igen, og ser frem til at komme rundt og vise de keramiske porcelænsvaske frem i køkkenbutikkerne i løbet af foråret.

 

Oplev nyhederne i BLANCOs showroom 

Husk, du kan altid kigge forbi BLANCOs showroom i Skovlunde for at  se det aktuelle sortiment og alle farverne - helt tæt på. Se åbningstiderne her.

 

Vil du opleve nyhederne før alle andre?  

Vi kan anbefale at mødes med os til næste IMM LIving Kitchen i 2017. Vi viser gerne rundt og sørger for, du bliver helt opdateret på trends, tendenser og nyheder fra BLANCO. Kontakt os for flere detaljer. 

 

IMM messen 2015


Næste Living Kitchen:

JANUAR 2017

 


Kontakt os gerne for at høre nærmere.