Byggeri 14

27.000 besøgende på den største messe i byggeribranchen

 

Nye, sjove gimmicks

25.-28. februar 2014 lagde Messe C Fredericia hus til den store byggerimesse, der finder sted hver andet år. Selvom der var gået to år siden sidst, brugte flere udstillere de samme gimmics og blikfang. Men der var også nye ideer. For eksempel havde Plastmo monteret en stor sky, som med mellemrum sendte regnbyger ned over et af deres termoplast-tage.

 

Plastmo havde lavet en kreativ løsning, der illustrerede deres produkt fint

 


Sådan laver man teglsten

En af de adskillige leverandører af teglsten havde lavet et mini-værksted, hvor man kunne se, hvordan teglsten laves i hånden. Af dømme efter de mange fingeraftryk i leret var der mange, der gerne ville give en hånd med ...

 

  Sådan fremstiller man teglsten fra grunden

 


Følg fodsporene ...

I hal A kunne man ikke undgå at lægge mærke til nogle røde fodspor på gulvet. Hvis man fulgte dem, blev man ført hen til Isolas stand, hvor man kunne blive klippet ganske gratis. En anden form for håndværk end dem, der var flest af på messen.

 

Fodspor ledte hen til en stand med gratis hårklip

 

 

Sådan bruges en linjelaser

Den store nyhed hos a+n var Spectra GPS-systemer. Men der var også andre interessante nyheder i form af Starmix bundtømningsmaskiner og nye lasere fra GeoFennel og Spectra. Her demonstrerer Jess Grouleff nogle af de nye linjelasere fra GeoFennel.

 

Stor aktivitet på a+ns stand - de nye linjelasere fra GeoFennel demonstreres

 


GPS koster ikke en formue!

Det var tydeligt, at mange forventede, en GPS fra Spectra ville ligge i et meget højt prisleje. De blev derfor overraskede over, at priserne er til at komme i nærheden af. GPS-systemerne bruges især af entreprenører, landmålere og landmænd, der skal kortlægge punkter i det fri.

 

 Se sortimentet af GPS her!

            

Mon handsken holdt vand?

På Guides stand kunne man selv afprøve påstanden om, at deres arbejdshandske var vandtæt. Der var heldigvis ingen fisk i akvariet.


 Det virker lidt mere overbevisende, når man selv kan afprøve handsken!

 

 

Erik Peitersen var vild med a+ns høvle

Rationel havde allieret sig med TVs handyman Erik Peitersen, der gav firmaets kunder gode råd om vinduer. Imellem opgaverne fik han tid til at besøge a+ns stand. Her blev han meget begejstret for det traditionelle håndværktøj. Især tvingerne fra Bessey og høvlene fra Emmerich som fandt vej til hans indkøbskurv.

 

Erik Peitersen købte en Emmerich skrubhøvl med hjem

 

Konkurrencer i læssevis
Der var konkurrencer i alle afskygninger på standene. Præmierne var alt lige fra fritidssko og ballonfærd til iPads og rejser til Le Mans 24 Hours. a+n udloddede en fjernstyret drone hver dag. Det talte åbenbart til legebarnet i mange, for der var stort rift om konkurrencesedlerne.

 

 Se vinderne af dronen her! 

 
Der var stor interesse for at vinde en af dronerne på a+n standen 

 

 


Årets prisvindere blev:

Klimaprisen: Betongruppen RBR A/S - miljøsten.

Energiprisen: Sundolitt - byggesystemer.

Miljøprisen: Saint-Gobain Gyproc - gipsplader.

 

 Se mere om klimapriserne her!

 

Tekst & foto: Gertrud Priess Nielsen

  

 

 


 

Tilmeld dig vores e-Magasiner:

 Værktøj
 Køkken