Banketvogne til transport af kolde som varme madvarer

Banketvogne fra BLANCO sikrer den bedste madkvalitet

Ofte kan der være længere vej eller tid mellem køkken og gæst. Her er den største udfordring at bevare madens friskhed og kvalitet. Det kan banketvogne fra BLANCO hjælpe dig med.

 

 

BLANCO banketvogn: Reddot design award vinder 2011

Banketvogne sortimentet fra BLANCO lever op til de højeste standarder, hvad angår design og funktionalitet. Derfor blev banketvognene også belønnet med en reddot design award i år 2011.

 

 

 

 

Præcis temperaturregulering sikrer høj madkvalitet

BLANCO banketvogne ser ikke bare flotte ud men er også af bedste kvalitet. Takket være deres præcise temperaturregulering samt imponerende isolering sikrer banketvognene den højeste madkvalitet, selv når der er langt mellem køkken og gæst.

Med banketvogne fra BLANCO vil maden være appetitlig til enhver tid, uanset om maden skal serveres på tallerkener, i GN beholdere, på buffeter eller andet.

 

Se BLANCOs sortiment af rulleborde i forskellige størrelser 

 

Designet til at skabe de bedste arbejdsbetingelser

Udover at være praktiske og æstetiske, leverer banketvognene fra BLANCO også de bedste ergonomiske forhold, hvilket er med til at optimere arbejdsgangen og gøre den endnu lettere.

 

De ekstra lange skubbehåndtag gør det f.eks. let for personer i alle højder at manøvre rundt med vognene, og det store greb passer samtidig godt i alle hænder. Det brugervenlig design af den digitale regulator, gør det desuden let at indstille temperaturen.

 

Klik her for at gå til BLANCO transportvogne

Læs mere om BLANCO banketvogne

Læs mere om GN kantiner

Læs mere om BLANCOTHERM

Læs mere om BLANCO transportvogne