Basicline

Præsenter mad på indbydende vis med Basic line systemet fra BLANCO


Basic line er mobile serveringssystemer, der er hygiejniske og præsenterer maden på appetitlig manérBasic line systemerne fra BLANCO gør det let for dig at præsentere og servere mad på en hygiejnisk og præsentabel måde f.eks. til frokostordninger på forskellige arbejdspladser.

 

De mobile systemer skubbes let fra et sted til et andet, og systemets hjul låses, når systemet skal stå fast.


Med Basic line gøres madretter let tilgængelige og præsentable for de spisende.

 

Læs også om madserveringssystemet MIKADO  

 

Praktisk og bekvem for alle brugere

Basic line systemerne har en bakke-sliske, så spisende i rækkefølge kan tage bakke, bestik og glas og samtidig slippe for at løfte den tunge bakke med madBasic line systemerne har en bakke-sliske. Det har bl.a. den fordel, at de spisende roligt kan have deres bakke med bestik og glas hvilende på slisken, mens han/hun øser mad op på tallerkenen.

 

Når Basic line systemet transporteres fra køkken til de spisende, kan bakkeslisken let klappes op. Derudover er systemet udstyret med spotlys, der flot oplyser maden.
 

 

Gå til Self-Service-Systems

 

Design dit eget mad-serverings-system


Basic line fås i mange forskellige farver og varianter med forskellige moduler, så du både kan holde maden kold og varmBasic line fås i mange forskellige varianter hvad gælder farve og design. Derudover kommer de mange forskellige moduler, som kan anvendes i kombination med Basic line systemet.

 

Funktionerne er også forskellige fra system til system – f.eks. kan du både få moduler til varm og kold mad.

 

Vælg mellem mange forskellige farver, når du bestiller dit Basic line mad-serveringssystem.

 

Læs om BLANCO mad-udportioneringssystemer