Berøringsfrie armaturer

Opnå optimal hygiejne med Alfa-HygiCare armaturer

Armaturerne fra Alfa-HygiCare er designet med henblik på at sikre maksimal hygiejne. Det kan f.eks. være praktisk på offentlige steder som skoler eller indkøbscentre, men det kan også være fordelagtigt i medicinsk eller fødevaremæssig sammenhæng – altså på hospitaler eller i restauranter.

 

Berøringsfrie armaturer med infrarød sensoraktivering

Alfa-HygiCare berøringfrit armatur skaber de bedste betingelser for god hygiejne

Bag Alfa-HygiCare armaturernes stilrene design gemmer sig adskillige gode kvaliteter. De berøringsfrie vandhaner er udstyret med infrarød sensoraktivering, som registrerer bevægelser og sikrer en let betjening af armaturet.

 

Det er den teknologi der gør, at vandstrømmen fra armaturet igangsættes, når du bevæger dine hænder under armaturet. Har du valgt en model med integreret sæbedispenser, aktiveres dette ved at bevæge hånden over armaturet.
  

Hygiejnisk: Alfa-HygiCare gør det svært for bakterierne

Vask hænder uden at røre ved armaturet med Alfa-HygiCare Takket være den berøringsfri teknologi minimeres spredningen af bakterier, idet der ikke røres ved armaturet f.eks. efter et toiletbesøg. Det sikrer en bekvem oplevelse for brugeren af armaturet og er særlig praktisk i situationer, hvor der er mange brugere af armaturet, f.eks. på offentlige steder.

 

Derudover kan det være en stor hjælp i situationer med patienter eller fødevarer, hvor hygiejnen skal være i top. Alfa-HygiCare kan naturligvis også anvendes i det private hjem, hvor brugeren sætter pris på hygiejne.

 

 

Miljørigtig: Reducer op til 70 % af dit vandforbrug 

Udover at være super hygiejnisk er Alfa-HygiCare samtidig miljøvenlig Undersøgelser viser, at de berøringsfrie armaturer reducerer helt op til 70 % af vandforbruget sammenlignet med almindelige vandhaner.

 

Det skyldes bl.a. den infrarøde sensoraktivering, som fjerner den spildtid, der er ved almindelige vandhaner, når hænderne bevæger sig fra tænd-sluk håndtaget til vandstrålen og omvendt.
 

 

 

Vælg det Alfa-HygiCare armatur som passer bedst til dig

Alfa-HygiCare berøringsfrie armaturer kan fås i forskellige modeller, faver og materialer som rustfrit stål og krom Armaturerne fra Alfa-HygiCare fås i forskellige modeller i enten rustfrit stål, krom, eller forskellige RAL farver. Derudover kan armaturerne fås med eller uden integreret sæbe-/desinfektionsdispenser. Du kan også vælge om armaturerne skal monteres enten i køkkenbordet/køkkenvasken eller på væggen.

 

Læs om de hygiejniske fordele med Alfa-HygiCare