Cook & Chill

Cook & Chill optimerer tidsstyringen i forbindelse med håndtering af kølet mad

Cook & Chill systemerne fra BLANCO gør det lettere at optimere tidsstyringen i forbindelse med håndteringen af kølet mad. Med Cook & Serve er det enkelt og hurtigt at nedkøle mad direkte efter tilberedningen, således at retterne bevarer deres gode smag og friske udseende. Uanset om du vælger et bakke- eller beholdersystem, står mulighederne åbne for at skabe de bedste arbejdsbetingelser i forbindelse med håndtering af kolde madretter. Få et overblik over de to systemer nedenfor.  

 

4-trins Cook & Chill bakkesystem

Med et Cook & Chill bakkesystem skabes et flydende arbejdsflow gennem 4 trin:

 

1. Køling og kold portionering: Bakkerne bestykkes koldt ved transportbånd. Nye forsyninger og levering af de kølede retter sikres ved hjælp af forskellige dispensere, serveringsvogne og lagervogne.

 

2. Transport: Efter udportionering følger den kølede videretransport eller opbevaring af de færdigt bestykkede bakker.

 

3. Opbevaring/regenerering: Til opbevaring eller regenerering kan vælges mellem forskellige systemer - varmluft, induktion, induktion med dockingstation. Varme retter opvarmes, kolde retter holdes friske.

 

4. Fordeling: Derefter følger fordelingen og udleveringen af bakkerne.

 

3-trins Cook & Chill beholdersystem

Et Cook & Chill beholdersystem hjælper dig med at håndtere og servere madvarer gennem 3 trin:

 

1. Forberedelse/transport: Du kan vælge mellem forskellige vogne til forberedelse og transport - varmluftvogne, varmluft-multifunktionsvogne eller cirkulationsluftkølede banketvogn.Maden som er kølet i GN-beholdere opbevares efter tilberedelsen kølet eller opvarmes i den pågældende vogn.

 

2. Opbevaring/regenerering: Beholderne kan opbevares i varmlufts- og multifunktionsvogne og regenereres efter behov.

 

3. Servering: Til servering af madretter kan du vælge mellem forskellige varianter af vogne - fra serveringsvogne, der skal køres til buffetsystem til multifunktionsvogne for direkte servering.

 

Klik her for at læse mere om Mas-udportioneringssystemer fra BLANCO

Læs mere om BLANCO mad-udportionering

Læs mere om BLANCO dispensere

Læs mere om BLANCO tallerkensystemer

Læs mere om BLANCO Cook & Serve

Læs mere om BLANCO Cook & Freeze

Læs mere om BLANCO bakkevogne

Læs mere om GN kantiner