Cook & Freeze

Cook & Freeze gør det let at fryse madvarer, så de senere kan serveres friske

Når det tager lidt længere tid mellem køkken og gæst, kan Cook & Freeze system være dig behjælpelig. Cook & Freeze systemerne fra BLANCO gør det let for dig at tilberede og fryse madvarer, så de kan serveres friske efter uger eller måneder. Cook & Freeze omfatter både et bakke- og beholdersystem. Nedenfor fås et overblik over de to systemer, og hvad de kan tilbyde.

 

4-trins Cook & Freeze bakkesystem

Med et Cook & Freeze bakkesystem skabes et flydende arbejdsflow gennem 4 trin:

 

1. Kold udportionering: Udportioneringen af de dybfrosne retter på bakker sker ved transportbånd.

 

2. Transport: De udportionerede dybfrosne madretter kan også transporteres over længere strækninger i de pågældende BLANCO vogne, f.eks. i lastbil.

 

3. Regenerering: Til regenerering af de dybfrosne retter tilbyder BLANCO et stort antal løsninger, hvad end du vil regenerere med varmluft eller induktion.

 

4. Fordeling: Efter regenerering fordeles retterne til gæsterne ved hjælp af en passende serveringsvogn.

 

3-trins Cook & Freeze beholdersystem

Et Cook & Freeze beholdersystem hjælper dig med at håndtere og servere madvarer gennem 3 trin:

 

1. Regenerering: Regenerering af madvarer kan ske i kombidampvogne, varmluftsovne eller mikrobølgeovne.

 

2. Transport: Til transporten af de opvarmede retter finder du passende løsninger til vidt forskellige formål blandt BLANCOs sortiment.

 

3. Servering: Den direkte servering sker f.eks. fra mobile serveringsvogne. Vi anbefalinger gerne en løsning, hvis du forklarer os dine behov.

 

Klik her for at læse mere om mad-udportioneringssystemer fra BLANCO

Læs mere om BLANCO mad-udportionering

Læs mere om BLANCO dispensere

Læs mere om BLANCO tallerkensystemer

Læs mere om BLANCO Cook & Serve

Læs mere om BLANCO Cook & Chill

Læs mere om BLANCO bakkevogne