Cook & Serve

Cook & Serve sikrer den rette temperatur for dine madvarer

Med et Cook & Serve system fra BLANCO bliver det let at holde madvarer ved rette temperatur og klargøre samt servere dem for de spisende. Cook & Serve systemerne er indbegrebet af moderne teknologi og sikrer et jævnt arbejdsflow. Cook & Serve omfatter både et bakke- og beholdersystem. Nedenfor fås et overblik over de to systemer.

 

4-trins Cook & Serve bakkesystem

Med et Cook & Serve bakkesystem skabes et flydende arbejdsflow gennem 4 trin:

 

1. Hold maden varm/kold: Til opbevaring af varme og kolde retter findes et stort antal af BLANCO vogne med varme og køl.

 

2. Udportionering: Udportioneringen af de varme og kolde retter på bakker sker ved transportbånd. Efter behov anvendes isolerede låg til at beskytte retterne mod temperaturtab.

 

3. Transport: Forskellige isolerede vogne kan anvendes ved transporten af portionsanrettede madvarer, som skal holdes kolde eller varme.

 

4. Genopvarmning/fordeling: Genopvarmning kan ske ved hjælp af induktion eller varmluft. Alternativt kan der anvendes lågsystemer til at holde maden i bakketransportvognen varm eller kold. Bakkerne fordeles let i den mobile vogn.

 

3-trins Cook & Serve beholdersystem

Et Cook & Serve beholdersystem hjælper dig med at håndtere og servere madvarer gennem 3 trin:

 

1. Hold maden varm/kold: Efter tilberedning skal madretter kunne holdes varme eller kolde. Til det formål findes et antal BLANCO vogne med varme og køl.

 

2. Transport: Under transport har opretholdelsen af temperatuen, og dermed madkvaliteten, førsteprioritet. Derfor har BLANCO udviklet vogne præcis til dette formål.

 

3. Servering: Der findes et antal forskellige BLANCO vognmodeller til den direkte servering af madretter, f.eks. madserveringsvognen, der skal køres til et buffetsystem eller multifunktionsvognen med varmeplader.

 

Klik her for at læse mere om madudportioneringssystemer fra BLANCO

Læs mere om BLANCO mad-udportionering

Læs mere om BLANCO dispensere

Læs mere om BLANCO tallerkensystemer

Læs mere om BLANCO Cook & Chill

Læs mere om BLANCO Cook & Freeze

Læs mere om BLANCO bakkevogne

Læs mere om GN kantiner