Din mening    Udskriv       

a+n showroom

Vi har opdateret vores showroom og kan dermed præsentere et bredere udvalg af vores produkter inden for køkkenteknik. Når du skal vælge køkkenvask, emfang eller køkkenarmatur er der mange overvejelser af både teknisk og designmæssig karakter, som du bør tage stilling til inden køb. I vores showroom tilbyder vi kompetent rådgivning og vejledning og står klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have.

 

Hvis vi skal sikre den mest effektive rådgivning anbefaler vi, at du bestiller en tid ved at ringe til os på 36 41 02 00 eller skriver en mail på info@an.dk.
 


 
Bredt udvalg af køkkenvaske i flere varianter

Når først man får øjnene op for, hvad der findes på markedet af køkkenvaske, kan det pludselig være svært at vælge. Skal man vælge køkkenvasken i rustfrit stål, Silgranit® eller i keramisk porcelæn? Skal køkkenvasken have en stor kumme, to kummer eller en lille og en stor?

 

Det er noget lettere at finde ud af, hvilken køkkenvask der bedst passer ind til lige præcis dit køkken, når du kan se og røre ved udvalget.Test derfor selv, hvor hårdfør Silgranit® er eller tjek de stilrene linjer og kanter på de rustfri stålvaske i SteelArt-serien.
 

 


 

Køkkenarmaturer i forskellige farver og materialer

Et køkkenarmatur skal tilpasses efter dine personlige krav og behov. Der er mange ting at tage stilling til, når du skal vælge nyt køkkenarmatur bl.a. design, kvalitet og funktionalitet. Skal køkkenarmaturet eksempelvis være med eller uden bruseudtræk og skal designet være diskret eller markant?

 

Kom forbi vores showroom og se det store udvalg af forskellige køkkenarmaturer og find det, som tiltaler dig mest. Du kan f.eks. vælge et køkkenarmatur, der matcher din BLANCO-køkkenvask i Silgranit® eller keramisk porcelæn eller mikse. 

Slip nemt af med affaldet i dit køkken

BLANCO har et bredt udvalg af affaldssystemer i flere forskellige varianter. Du kan bl.a. vægle mellem et affaldssystem, der kan monteres i bunden af skabet, på skabslågen eller i forbindelse med køkkenvasken.

 

Vil du gøre hverdagen endnu lettere, kan du supplere din affaldsspand med en køkkenkværn, som monteres på afløbet af din køkkenvask og tager sig af alt dit organiske affald. Dermed slipper du for tunge ildelugtende affaldsposer, da det kværnede organiske affald ledes væk med vandet i afløbet og ud i kloakken.

 

 

 


Læs mere om de emfang og tilbehør, du kan opleve i a+n showroom

 

 

Se glimt fra showroomet her!

 

 

Åbningstider a+n showroom:

 

man-tor: 10-16

fre:

10-15.30

   


Se lørdagsåbent her ....


 

Se flere billeder fra...

Raw Cake event

Lampe event

Smørrebrøds event
 

 

Oplev også... 

Emfang

Tilbehør til Blanco og         InSinkErator

 

 

Følg os på...