Din mening    Udskriv        

BLANCO CombiColours

Det kan nogle gange være svært at gennemskue hvilken type bordplade, der vil passe bedst sammen med en given køkkenvask og omvendt.

 

BLANCO har forsøgt at samle de mest populære bordplade-typer og farver og lavet et lille online-værktøj, der giver mulighed for at se BLANCOs mange porcelæns-farver og Silgranit®-farver i kombination med forskellige bordplader. Værktøjet kommer endda med anbefalinger til særligt harmoniske kombinationer, så når man har valgt en bordplade, kommer der en fed firkant omkring de Silgranit®- og porcelænsfarver, BLANCO vurderer vil matche bedst.

 

Klik på linket nedenfor og sammensæt din egen kombination af vask og bordplade.

BLANCOs CombiColour værktøj

BLANCO CombiColours - leg med bordplader og farver på din køkkenvask

 

Efter, du har foretaget dine materiale- og farvevalg, kan du klikke på "Vis alle vaske i denne farve", og du vil se, hvilke BLANCO vaske, der matcher det valgte.

 

 


 BLANCOs Mix'n'Match

BLANCO har lavet en smart lille konfigurator, hvor man kan kombinere udvalgte vaske og armaturer med forskellige bordpladetyper og baggrundsfarver.Værktøjet er glimrende til at vise farvespektret og især match med armaturer – i kombination med de meste populære bordpladematerialer og –farver. Den lille konfigurator er lavet til at gøre sig bedst på iPads, men kan sagtens bruges på en PC også.

 

 

Se også... 

 Blandingsbatterier

 Køkkenkværn til vasken

 Kontakt os

 

Se film om Silgranit® egenskaber:

 

 
Link til film om Silgranit® egenskaber

Følg os på...