Nyheder

23-02-2017
BLANCO InFino®: Køkkenvaskens nye blikfang

InFino® er BLANCOs nye afløbssystem, der skiller sig ud fra de traditionelle løsninger med blandt andet en ny kurveventil i rustfrit stål. Den eksklusive løsning tilføjer et elegant, fornyende design til din køkkenvask samt en funktionalitet, der forbedrer vaskens anvendelighed.

 
BLANCO InFino® betjenes manuelt BLANCO InFino® kurveventil placeret i midten af afløbet BLANCO InFino® består af to simple komponenter

Nyt betjeningskoncept

Intuitiv betjening ved at dreje til højre eller venstre.

I midten

Kurveventilen er altid centreret i midten af afløbet.

Hygiejnisk konstruktion

To separate komponenter for kompromisløs hygiejne.

 

BLANCO InFino® kan betjenes automatisk med en knap integreret i bordpladen eller køkkenvasken BLANCO InFino® er altid på samme niveau som bunden af vaskekummen BLANCO InFino® rengøres nemt og hurtigt med en blød, fugtig klud

Nyt betjeningskoncept

Vælg mellem automatisk, excenter, løft-op eller manuel.

På samme niveau

Kurveventilen er på niveau med vaskekummens bund.

Rengøringsvenligt design

"Kantløs" integration i vasken gør rengøringen let.

 

Funktionalitet frem for alt

Det nye InFino® afløb kan betjenes enten manuelt eller med en ekstern løft-op funktion. En ekstern funktion betyder, at afløbet kan åbnes og lukkes med en drejeknap, en løft-op knap eller en elektronisk knap, der monteres på vasken eller køkkenbordet. Betjenes afløbet manuelt, foregår det ved at dreje let på selve kurveventilen, der har fået nyt, behageligt og ergonomisk design. 

 

Udover at være et iøjefaldende blikfang i vasken har den nydesignede kurveventil den fordel, at den er 100% centreret i afløbet og ikke vipper til siden, således at uønskede madrester sætter sig fast og stopper for vandudløbet. Det "kantløse" design giver også en rengøringsfordel, da skidt og snavs ofte har det med at sætte sig fast i de små render på traditionelle kurveventiler. Det nye design gør derfor bunden af køkkenvasken markant lettere at holde ren.

 

Som noget nyt er InFino® afløbet konstrueret så åbne/lukke-mekanismen er skjult under kurveventilen. Det betyder, at uanset om systemet er åbent eller lukket, vil kurveventilen altid være på niveau med køkkenvaskens bund. Man kan derfor roligt sætte køkkenting fra sig i bunden af vasken uden at bekymre sig for, om det lukker for afløbet. 

 

VIDEO: Se hvordan InFino® fungerer