Det kan du opleve i a+n showroom

Gå på opdagelse i a+n showroom

 

Klik her og læs mere om køkkenkværne, som du kan opleve i a+n showroomI vores showroom har du muligheden for at afprøve InSinkErator køkkenkværne, se et bredt udvalg af BLANCO køkkenvaske, køkkenarmaturer og tilbehør samt opleve Gutmann-emfang i funktion.

 

Her kan du træffe en af vores konsulenter, der kan yde kompetent vejledning og rådgivning i forhold til valg af emfang, og skulle du have lyst til at høre mere om køkkenkværne, køkkenvaske, køkkenarmaturer, affaldssystemer m.m. kan vi også vise og fortælle om det.

 

En køkkenvask er ikke "bare" en vask!

Klik her for at gå til www.blanco.dk hvor du finder det fulde sortiment af BLANCO køkkenvaskeNår først man får øjnene op for, hvad der findes på markedet af køkkenvaske, kan det være svært at vælge. Der findes et utal af materialer, modeller, størrelser og designs, hvorfor det er vigtigt at gøre sig tanker om sine behov og krav før investering i en designvask.

 

Skal materialet f.eks. være rustfrit stål, Silgranit® eller keramisk porcelæn? Vil du have én stor kumme, to store kummer eller en lille og en stor? Hvad med køkkenvaskens design? Et smut forbi vores showroom kan hjælpe dig til at træffe disse beslutninger.

 

Klik her og læs mere om BLANCOs sortiment af køkkenvaske

 

Tilbehør til BLANCO køkkenvaske

 

Gå til BLANCOs hjemmeside og oplev deres fulde sortiment af køkkenvaske, vandhaner, affaldssystemer og tilbehør

Har du allerede en BLANCO køkkenvask men mangler noget smart og praktisk tilbehør specialdesignet til vasken - så kig forbi vores showroom. Vi kan fortælle dig, hvad din køkkenvask kan opgraderes med, f.eks. et funktionelt skærebræt, en praktisk skylleskål eller en elektronisk løft-op betjening.

  

Klik her og læs mere om BLANCOs sortiment af tilbehør til køkkenvaske

 

Klik her for at gå til BLANCOs hjemmeside og se det fulde sortiment af BLANCO armaturer til køkkenet

 

Køkkenarmaturer i forskellige modeller og farver

Ligeså svært, det kan være at vælge køkkenvask, kan det være at vælge vandhane. Skal armaturet være i farver, moderne eller klassisk og med eller uden bruseudtræk? Vælg f.eks. et køkkenarmatur matchende til din BLANCO-køkkenvask i Silgranit® eller keramisk porcelæn. 

 

Læs mere om BLANCOs sortiment af køkkenarmaturer

 

Slip nemt af med køkkenaffaldet - vælg BLANCO

I a+n showroom kan du også opleve BLANCOs brede sortiment af affaldssystemer i forskellige størrelser og modeller, så dine krav og behov til en affaldsløsning kan blive opfyldt. Vil du gøre hverdagen endnu lettere, kan du supplere med en køkkenkværn, som tager sig af alt dit organiske affald. Dermed slipper du for ildelugtende affaldsposer samtidig med, at køkkenkværnen er en miljørigtig affaldsløsning.

 

Klik her for at læse mere om køkkenkværne

 

Klik her for at læse mere om affaldssystemer fra BLANCO 

 

Oplev GUTMANN emfang i vores showroom

 

Klik her og læs mere om emfang fra GUTMANNI vores showroom kan du opleve demonstration med røg og samtidig få kyndig vejledning i forhold til valg af emfang. Vil du være sikker på, at en af vores emfang-eksperter kan stå til rådighed, kan du altid ringe i forvejen og aftale nærmere på telefon: 36 41 02 00 eller sende en mail til info@an.dk.

 

Klik her for at læse mere om GUTMANNs emfang

Læs mere om andersen & nielsen showroom

Læs mere om andersen & nielsen events

Læs mere om Blanco køkkenvaske

Læs mere om Gutmann emfang

Læs mere om Insinkerator køkkenkværn

Læs mere om AnLaser lasere og nivellering

Kontakt andersen & nielsen

Se film og andersen & nielsen showroom