Dispensere

Opnå nem håndtering af service med dispensere 

Med en BLANCO tallerkendispenser opnås nem håndtering af service i kantiner og andre steder, hvor tallerkener skal sikkert, hurtigt og effektivt frem og tilbage fra køkkenet.

 
Dobbelt tallerkendispenser fra BLANCO med hjulTilpasses efter form, størrelse og vægt

Stor eller lille, rund eller rektangulær? BLANCO tallerkendispensere kan nemt tilpasses efter form uden brug af værktøj. Dispenserne er nemlig udstyret med en praktisk holder, der let kan justeres efter behov i forhold til tallerkenernes størrelse, vægt og form. På billedet til venstre ses en dobbelt model, hvor der er ekstra plads til mange tallerkener.

 

Se BLANCOs smarte tallerken- og bakkesystemer

 

Enkel tallerkendispenser med låg, varme og hjul fra BLANCO

 

Bruger energien effektivt

BLANCO har specialudviklet et EPP låg, der er så velisoleret, at tallerkendispenseren bruger op til 20 % mindre energi, når tallerkenerne skal opvarmes. Her ses til højre en enkelt model med hjul, låg og varme, der er praktisk og enkel.

 

Læs også om BLANCOs funktionelle bakkevogne

 

BLANCO dispensere fås til både runde, firkantede og ovale tallerkener!

BLANCO dispensere fås i flere varianter og designs

Dispensere fra BLANCO fås både til runde, firkantede og ovale tallerkener alt efter behov. Du kan få enkel eller dobbel dispensere, med eller uden låg og med hjul, så du let kan transportere uden at skulle løfte tunge ting og samtidig skånes ryggen.

 

Læs mere om BLANCOTHERM madtransportkasser 

Læs mere om BLANCO mad-udportionering

Læs mere om BLANCO tallerkensystemer til madudportionering

Læs mere om BLANCO Cook & Serve