Diverse vogne

Transportvogne gør transporten af madvarer lettere for det storkøkkener og cateringvirksomheder

En cylinder transportvogn fra BLANCO med hjul fungerer perfekt som mobil affaldsspandI det professionelle køkken og i cateringindustrien er der mange ting, som skal flyttes frem og tilbage. Derfor kan det være praktisk for storkøkkener at benytte sig af transportvogne.

 

Uanset hvilke krav du måtte have til en transportvogn, vil du kunne finde den rette transportvogn i vores forskelligartede sortiment.

 

Her ses en cylinder transportvogn, der egner sig godt til opbevaring af madvarer eller som mobil affaldsspand.

 

Se også BLANCO mad-udportioneringsvogne

 

Transportvogne til ethvert formål

En platform transportvogn fra BLANCO egner sig perfekt, hvis du skal transportere tungere madvarer og samtidig skåner du ryggen!Der findes mange forskellige BANCO transportvogne, som passer til forskellige brugssituationer. I BLANCO sortimentet finder du desuden forskellige platform transportvogne, når der skal transporteres tunge ting eller en vogn, som er specielt udviklet til at transportere krydderier, olie og eddike.

 

På billedet ses en platform transportvogn, der findes i flere forskellige størrelser og er særlig praktisk, når der skal transporteres tunge ting.

 

Læs også om rulleborde fra BLANCO

 

Robuste transportvogne i rustfrit stål


BLANCO transportvogne er super robuste i materialet og holder derfor i mange år frem efter købBLANCO transportvogne er udformet i rustfrit stål således, at de kan tåle lidt af hvert og har en lang levetid. Vognene tåler såvel varme som kulde og er godt rustet til hverdagsbrug i storkøkkener.

 

Billedet til venstre viser en mobil transportvogn fra BLANCO, der er robust og modstandsdygtig. En transportvogn fra BLANCO godt ind i den travle hverdag i storkøkkenet, da vognen kan holde til lidt af hvert.

 

  

Klik her for at læse mere om transportvogne fra BLANCO til ethvert formål

Læs mere om BLANCO transportvogne

Læs mere om BLANCO rulleborde