Frithængende emfang

Gutmann frithængende emfang

Gutmanns frithængende emfang giver køkkenet elegance og har en effektiv udsugning. Motoren i de frithængende emfang er stærk og har en lang levetid. Trods den gode sugeevne er emfangene meget støjsvage, hvilket egner dem til køkken-alrum, hvor lyden fra udsugningen ikke vil være generende. Emfangene fås i adskillige designs og materialer, så du kan let finde et emgang der passer til dit køkken.

 

Elegance i glas

Leder du efter et elegant emfang, er Gutmann Sombra et godt valg. Emfanget har et let udtryk med en smal ramme i rustfrit stål og en smuk glasplade. Glaspladen fås i både hvid og sort, så du har mulighed for at vælge den farve, der passer bedst til dit køkken. 

 

Gutmann Sombra emfang med sort glasplade Gutmann Sombra emfang med sort glasplade
Gutmann Sombra Gutmann Sombra

                 

Runde former

Gutmann Redonda er et harmonisk og effektivt emfang, der giver et imponerende indtryk ved store loftshøjder. Emfanget gemmer på behagelig halogenbelysning, der kan justeres i lysstyrke - fra arbejdslys til hyggebelysning.

 

Gutmann Redonda Gutmann Redonda
Gutmann Redonda Gutmann Redonda

 

Gutmann Visual - prisvindende design 

Denne unikke model fra Gutmann har vundet Red Dot design award og er det perfekte emfang, hvis du ønsker et let og elegant udtryk. Gutmann Visual er et særligt smalt emfang, som giver mere plads over kogeøen. Emfanget har en åben konstruktion med et effektivt tunnelsug, som opsamler mados fra flere sider. 

 

Gutmann Visual Gutmann Visual
Gutmann Visual Gutmann Visual

 

Se hele udvalget af frithængende emfang

Hvis du vil se flere af Gutmanns frithængende emfang, er du meget velkommen til at besøge gutmann.dk.

 

Se flere frithængende emfang på gutmann.dk.

 

 

 

 

Læs mere om GUTMANN

Læs mere om GUTMANN emfang

Læs mere om væghængte emfang

Læs mere om indbygning i loft

Læs mere om indbygning til bord

Læs mere om indbygningsmoduler