Håndværktøj

Er du træt af værktøj der går i stykker?

Hvis du tror, der ikke længere produceres værktøj, der kan holde i en menneskealder - så tager du fejl. Vi samarbejder med europæiske producenter, der typisk trækker på erfaringer fra flere generationer, hvilket afspejles i produkterne. Derfor kan vi tilbyde håndværktøj i en kvalitet ud over det sædvanlige.

 

Har du svært ved at finde specialværktøj?

I anTools-programmet finder du værktøj, der er svært at finde andre steder - og ikke kun de mest gængse 'hurtigløbere'. Udvalget af størrelser er desuden usædvanligt stort, og langt de fleste varer kan leveres fra dag til dag. Så gå på opdagelse i sortimentet - du vil sandsynligvis finde præcis det værktøj, din opgave kræver.

 

Stemmejern fra Kirschen Bessey variable skruetvinger
Gå på opdagelse i anTools' store udvalg i kvalitetsværktøj - fx stemmejern fra Kirschen eller variable skruetvinger fra Bessey

 

Har du brug for råd og vejledning?

Vi er specialister i håndværktøj, og vi deler gerne ud af vores viden. Så mangler du svar på dine spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på 36 41 02 00 og få råd og vejledning.
 

Klik her og læs mere om de forskellige kategorier inden for håndværktøj

 

Har du styr på udvalget af specialværktøj?

At råde over det helt rigtige værktøj gør arbejdet til en fornøjelse. Men det kan være svært at holde sig opdateret omkring, hvor meget specialværktøj, der hele tiden udvikles. Vidste du for eksempel, at der findes S-formede stemmejern til brug på utilgængelige steder? Eller variable skruetvinger, der både kan sprede og spænde op til 3 m lange emner?

 

Hvis du vil holdes ajour og samtidig få gode tips & tricks, anbefaler vi, at du følger os på Facebook eller tilmelder dig vores nyhedsbrev.

 

Bessey variable skruetvinger

Læs mere om produkter indenfor håndværktøj

Læs mere om nyheder fra håndværktøj

Læs mere om gasværktøj

Kontakt andersen & nielsen

Se vores kataloger