Sinful Suburban

Sinful Suburban - herreevent med høj cigarføring og prinsecognac!

 

En hyldest til det gode liv - kun for mænd

En mørk, blæsende og regnfuld januar-aften behøver ikke at være kedelig. Efter tre år med krise-snak rungende i ørerne, mente vi, det var på tide at blæse på sortsynet og slå et slag for kvalitetsprodukter og det gode liv. Derfor stablede vi et herrearrangement på benene, hvor intet andet var på tapetet end livsnyderi og networking. Nå ja, og så kunne man da smage på cigarer og cognac – og vinde en masse lækre præmier!

 

Nicolai Klingenberg taler med Pellegrinos mand, Nicolai Mentzler til a+ns herreevent, Sinful Suburban

 

Butterflys & vandkæmmet hår i a+n show room

Selvom blæsten tog den røde løber, og regnen lå tungt på de to lækre Peugeot-biler, der stod til skue og beundring foran show roomet, dukkede ca. 90 velklædte, smilende mænd op på Meterbuen til en aften i selskab med ligesindede. Invitationen til arrangementet havde vi ladet sive på bl.a. Nicolai Klingenbergs blog My-Pleasure.dk, og interessen var overvældende!

 

Herrerne mødte op veklædte og klar til at nyde forskellige cognacs og gode cigarer - rammerne var i a+n show room, blandt køkkenvaske, armaturer, emfang og køkkenkværne...  Man kunne få taget mål til et nyt jakkesæt, som kunne købes med rabat - til a+ns herreevent Sinful Suburban

 

Vind en køkkenvask, en køkkenkværn - eller måske en kongelig cognac?

Ikke alene havde vi tunet vores udstilling til at rumme de mange mennesker – vi havde også allieret os med gode partnere, som kunne få lov at stille præmier og lidt lækkerier til rådighed. Fx sponserede Hans Just et udvalg af cognac til smagning og brillerede med en signeret flaske af Hans Kongelige Højhed Prins Henriks cognac blend.

 

Lækre cigarer komplementerede cognacen, og der blev røget flittigt under det effektive Gutmann emfang, der var skjult i loftet

 

Til cognacen hørte naturligvis den politisk ukorrekte omgang røg – sponseret af Davidoff – og de små tykke Macanudo cigarer blev alle tændt og nydt under det store Gutmann Campo II emfang.

 

Manglede andet vådt til ganen kunne man slukke tørsten et udvalg fra San Pellegrino, ligesom man kunne få et spark koffein af de to søde piger, der betjente Nespresso-maskinerne.

 

Herefter kunne man slå et slag forbi Christian fra Axel, der tilbød at tage mål til et nyt jakkesæt, om det kunne friste.

 

 

            

Undertegnede og Nicolai Klingenberg byder velkommen til en aften i livsnyderens tegn - Morten Buus fra Hans Just introducerer princecognac'en. 

 

Vind en bil - i en weekend!

Sulten blev stillet med lidt brød, ost, pate og pølse, inden lodtrækningen om de lækre præmier gik i gang. Flere deltagere havde forsøgt at snige ekstra lodder i udtrækningen – men en lille sortering sørgede for, at alle fik lige store chancer for at vinde, uanset om det var de eksklusive proptrækkere fra Le Creuset, Prinsecognacen eller den lille rappe Peugeot RZC, man kunne trille rundt i helt til efterfølgende mandag.

 

Der var lækre cognacs fra Braastad at smage - godvilligt skænket af Morten Buus fra Hans Just

 

Goodiebags og nye forbindelser med ud i natten

De herrer, der ikke var de heldige vinder af hverken Blanco-vask, Bestlite-lampe eller Braastad Cognac, kunne trøste sig med en goodiebag, der indeholdt et væld af lækre sager; bl.a. en smagsprøve fra Braastad, en signeret Price-kogebog med venlig hilsen fra a+n, et Gastro-magasin, cognacglas, drypstoppere, dagens Politiken, Davidoff-cigarillos og en masse andet!

 

Konkurrencen om de lækre præmier fra bl.a. Peugeot, Blanco, InSinkErator, Spotlight2.dk, Le Creuset, Braastad og Nespresso var populær!

 

Godt blandet – og godt modtaget! Med sådan en trøstepræmie blev smilet endnu større på vej ud i natten. Vi vinkede på gensyn til lutter glade mænd, der var mætte af indtryk, herresnak, historier og nye bekendtskaber.

 

 

Man kunne vinde lækre præmier til a+ns herrearrangement Sinful Suburban, fx. en Nespresso-maskine, vinåbnere fra Le Creuset, en køkkenkværn fra InSinkErator, en Bestlite bordlampe, en prinsecognac fra Braastad og meget mere...  Man kunne vinde lækre præmier til a+ns herrearrangement Sinful Suburban, fx. en Nespresso-maskine, vinåbnere fra Le Creuset, en køkkenkværn fra InSinkErator, en Bestlite bordlampe, en prinsecognac fra Braastad og meget mere...

 

Flere events & trends?

Her hos os går vi allerede og brygger på næste arrangement – vil du holdes opdateret, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan jo altid afmelde dig igen, skulle du finde vores trends, tips, konkurrencer, tilbud og events irrelevante eller kedelige.

 

Alternativt kan du jo fortælle, hvis du skulle savne noget – det være sig indhold, emner, information eller andet!

 

 

Futura bordemfang og brochurer fra Peugeot til a+ns herreaften, Sinful Suburban Cognac og tonic som velkomstdrink til a+ns herreaften, Sinful Suburban Der blev røget cigarer fra Davidoff i København til a+ns herrearrangement, Sinful Suburban Tykke og gode Macanudo cigarer Tørsten blev bl.a. slukket med Pellegrino til a+ns herrearrangement, Sinful Suburban  

 

Find vej til a+n show room!