Industrivaske

BLANCO industrivaske og høj kvalitet går hånd i hånd

Som én af de førende producenter inden for industrivaske i rustfrit stål garanterer BLANCO den bedste kvalitet ved køb af en BLANCO vask. Uanset om du skal bruge en vask til det professionelle køkken eller hjem til, så er en industrivask fra BLANCO ét oplagt valg, hvis du er på udkig efter en hygiejnisk- og højkvalitetsvask, der kan holde i mange år frem.

 

Varieret sortiment af multifunktionelle industrivaske

BLANCO fører et bredt og varieret sortiment af multifunktionelle industrivaske, hvis unikke fordele kan lette arbejdsgangen betydeligt - som en del af sortimentet vil du blandt andet kunne finde følgende:

Unik og enkel industrivask fra BLANCO i rustfrit stål

Industrivask til hurtig håndvask

Industrivask fra BLANCO til hurtigt at vaske hænder. Modellen består af én kumme i rustfrit stål, der er hygiejnisk i materialet.

 

Se mere om BLANCO bakkevogne

BLANCO industrivask i rustfrit stål med enkel kumme og praktisk afsætningsbakke

 

 

 

 

 

 

Industrivask i rustfrit stål med afsætningsbakke

BLANCO industrivask i rustfrit stål med én kumme samt smart afsætningsbakke på højre side af modellen, hvilket er særligt praktisk, når ting hurtigt skal tørre og ikke fylde i selve kummen.

 

Læs også om BLANCO front-cooking

 

BLANCO industrivask i rustfrit stål som består af to kummer og to praktiske afsætningsbakker

Industrivask med to kummer

Praktisk industrivask fra BLANCO med to kummer og afsætningsbakke på hver side. Materialet er fremstillet i rustfrit stål og er derfor både hygiejnisk og let at vedligeholde. 

 

Gå til hovedmenu BLANCO storkøkken

Læs mere om GN kantiner

Læs mere om BLANCOTHERM