Ledige job

 

Energisk B2B Keyaccount-salgskonsulent med god forretningsforståelse søges til vores kunder i Jylland

 

Er du udadvendt, resultatorienteret og relationsskabende, og har du flair for at se løsninger og muligheder, så er du måske vores nye kollega i BLANCOs salgsteam. 
Vi har brug for en dynamisk ildsjæl, der både kan pleje eksisterende kunder og søge nye veje.

 

Om stillingen:

Du vil i tæt samarbejde med det øvrige salgsteam og Marketing arbejde på at cementere BLANCOs position på markedet. BLANCO er en førende producent af køkkenvaske, køkkenarmaturer og affaldssystemer i Europa. 

 

Vi forventer, du har en solid forretningsforståelse, så du kan både udfordre og udvikle forretningsområdet.

 

Vi ønsker en dynamisk, løsningsorienteret kollega med en sælger i maven. Du lader dig ikke slå ud af et nej, og hvor andre ser problemer, ser du udfordringer, der kan løses. Du møder kunderne med et smil, og du hjælper dem med din rådgivning til nye og kreative løsninger.

 

Din dagligdag vil være præget af kundebesøg, så du tilrettelægger selv din tid. Du har selvfølgelig en tæt dialog med dine kolleger i huset – Internt Salg, Marketing og lager – og du refererer direkte til Salgschefen for køkkenafdelingen.

 

Om dig:

Vi ønsker en kollega, der er fagligt nysgerrig, initiativrig og har en skarp forretningsforståelse. Du er selvstændig, har teknisk flair og en naturlig evne til at opbygge og vedligeholde gode kunderelationer.

 

Det vil være et plus, hvis du har erfaring fra køkkenbranchen, men din erfaring med rådgivende salg vægter tungere. Det forventes du har erfaring med B2B salg.

 

Du kommunikerer godt på både dansk og engelsk.

 

Om os:

Vi er et spændende handelshus, der er i konstant udvikling. Vi har en kreativ kultur med fokus på salg, kundeservice og godt købmandskab. Vi tilbyder en stilling med gode udviklingsmuligheder og høj grad af selvstændighed. Vi aftaler i fællesskab ansættelsesforhold, der modsvarer dine kvalifikationer, men almindeligvis indgår pensionsordning, bil eller bilordning, mobiltelefon, pc m.m.

Vi er 40 kolleger, som holder til på Meterbuen 2-4 i Skovlunde.

 

Kontakt os:

Vil du være vores nye kollega, så send en ansøgning samt et CV til Salgschef Kim Jonasson på kjo@an.dk. Skriv ’BLANCO Salgskonsulent’ i emnefeltet eller ring 51 80 00 07. Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 15.7.2017. Tiltrædelse snarest muligt.

 

Læs mere om andersen & nielsen showroom

Kontakt vores kundeservice

Kontakt andersen & nielsen