NIVITO - alt i rustfrit stål

Nivito serien leverer armaturer i 100% rustfrit stål af højeste kvalitet

 

Hvem er Nivito?

Nivito er en svensk design-virksomhed, der specialiserer sig inden for køkkenarmaturer i 100% rustfrit stål. Nivito anvender den nyeste teknologi inden for armaturer for altid at sikre den højeste kvalitet af materiale og produkter. 

 

Nivitos armaturer er det ideelle valg for både mennesker og miljø. Nivito skaber armaturer i rustfrit stål, der er det ultimative valg i dit køkken, da du slipper for det sundhedsskadelige bly. Samtidig er Nivitos armaturer godkendt efter Energistyrelsens dråberegulativ.  

 

Nivito er en respekteret producent af køkkenarmaturer og er anerkendt for sine kvaliteter inden for områder, hvor æstetik og hygiejne er i højsædet.

 

Køkkenarmaturer i rustfrit stål

Nivito designer køkkenarmaturer i 100% rustfrit stål, hvilket giver brugeren et armatur i høj kvalitet med alle de gode egenskaber fra materialet. Rustfrit stål er et meget holdbart materiale, der har en høj modstandsevne overfor ridser. Du får altså et armatur, som du kan nyde i mange år!

 

Nivitos armaturer indeholder heller ikke det sundhedsskadelige bly modsat traditionelle armaturer, der fremstilles af messing. Dette gør Nivitos armaturer særligt velegnede til brug i lande som Danmark, hvor vi drikker vandet direkte fra vandhanen.  

 

En ekstra fordel ved den rustfrie stål er, at det er genanvendeligt. Når Nivitos armaturer har udtjent deres levetid, kan de derfor indgå i en miljøvenlig cyklus.

 

Stort udvalg til enhver stil og behov

Der er altså mange fordele ved at vælge et armatur fra Nivito. Der findes et stort udvalg af modeller, farver og tilbehør, som du kan tilpasse din personlige stil og behov.

 

Nivitos armaturer er opdelt i forskellige serier, der har hvert sit unikke udtryk. Du kan danne dig et overblik over de forskellige serier her eller se hele det store udvalg af modeller og farver på www.nivito.dk 

 

Nivito Classic armatur i rustfrit stålNivito Rhythm armatur i rustfrit stålNivito Extended armatur i rustfrit stål

 

 

Se Nivitos udvalg af produkter

Se Nivitos udvalg af tilbehør

Læs om fordelene ved at anvende rustfrit stål i køkkenarmaturer

Download monterings- og brugsvejledninger som PDF-filer