KitchenFriend: Køkkenkværne

Let hverdagen med en køkkenkværn fra Kitchen Friend

Køkkenkværne fra Kitchen Friend er en uundværlig højre hånd i køkkenet, og er den ultimative løsning til affaldssortering i dit køkken. Om du bor alene eller sammen med en stor familie findes der en køkkenkværn til lige netop din husstands behov. Du kan finde ud af, hvilken køkkenkværn der passer bedst til dig ved at se de forskellige produkter her.

 

 

Køkkenkværne tilpasset skandinaviske behov


Kitchen Friend er et svensk brand med egen udviklingsafdeling og patenter, der udvikler specielt med hensyn til Skandinaviske behov og krav. 

Med over 300.000 producerede og installerede køkkenkværne har de opnået stor erfaring med, hvad det skandinaviske folk har behov når det kommer til køkkenkværne. Høj ydeevne, lavt støjniveau og bekvem betjening er nøgleordene, og det er altså dét som fokusset har været på i fremstillingen af Kitchen Friend køkkenkværnene. 

 

Læs mere om Kitchen Friend her

 

Der ud over findes der selvfølgelig modeller til enhver; om du bor alene, med en lille familie eller bor med en stor familie findes der er køkkenkværn til lige netop din husstands behov. Du kan finde ud af, hvilken køkkenkværn der passer bedst til dig ved at se de forskellige produkter her.

 

 

En bæredygtig løsning

Med hovedsæde i Sverige kan ejerne af Kitchen Friend følge den bæredygtige udvikling i Sverige og resten af Skandinavien tæt. I Sverige har der de seneste 10 år været stor interesse for at fremstille biogas af madaffald, og mange svenske kommuner anbefaler at man installerer en køkkenkværn i sit hjem og når man bygger nye ejendomme. Denne grønne tankegang er også nået til Danmark.

Når du kværner dit madaffald bliver det lavet om til miljørigtig biogas, som kan bruges til el og varme samt bæredygtig transport. Restproduktet kan bruges til gødning af markerne. Køkkenkværnen er derfor en bæredygtig løsning til problematikken om ressourcemangel – og den gør samtidig din hverdag i køkkenet lettere. Smart, ikke? 

 

 

Læs mere om hvilke miljømæssige fordele der er ved at anvende en køkkenkværn

 

Du kan også lære mere om køkkenkværnen ved at se hjemmesiden www.køkkenkværnen.dk