Mad-udportioneringsvogne

Mad-udportioneringssystemer skaber forbindelsen mellem køkkenet og den spisende

På sygehuse, plejehjem, skoler, børnehaver samt i alle andre catering situationer stilles der stadig højere krav om sund, nærende og appetitlig mad. Og mad, som er tilberedt ordentligt, bør også nå frem i en appetitlig tilstand.

 

Med mad-udportioneringsvogne fra BLANCO skabes forbindelsen mellem køkkenet og den spisende. Takket være komplette maddistributionssystemer kan du nu let levere eller servere mad, som lever op til højeste kvalitet.

 

Vælg det maddistributionssystem, som matcher dine behov

BLANCOs sortiment er delt ind i tre kategorier, som alle tre tilbyder et bakkesystem og et beholdersystem:

 

Cook & Serve systemer: Holder tilberedt mad frisk ved rette temperatur under transporten, så maden er klar til at blive spist, når den når frem.

 

Cook & Chill systemer: Hjælper dig i processen, hvor du skal håndtere, transportere og servere kold mad.

 

Cook & Freeze systemer: Holder madretter friske og velsmagende selv efter ugers eller måneders nedfrysning.

Læs mere om BLANCO transportvogne

Læs mere om BLANCO rulleborde

Læs mere om diverse transportvogne fra BLANCO

Læs mere om GN kantiner