Mad-udportioneringsvogne

Mad-udportioneringsvogne skaber forbindelsen mellem køkkenet og den spisende

Med mad-udportioneringsvogne fra BLANCO skabes forbindelsen mellem køkkenet og den spisende. Takket være komplette maddistributionssystemer kan du nu let levere eller servere mad, som lever op til højeste kvalitet.

 

På sygehuse, plejehjem, skoler, børnehaver samt i alle andre catering situationer stilles der stadig højere krav om sund, nærende og appetitlig mad. Og mad, som er tilberedt ordentligt, bør også nå frem i en appetitlig tilstand.

 

Vælg det maddistributionssystem, som matcher dine behov

BLANCOs sortiment er inddelt i tre kategorier, som alle tre tilbyder et bakkesystem og et beholdersystem:

 

Cook & Serve systemer: Gør det let for dig at holde tilberedt mad frisk ved sin rette temperatur under transporten til de, som skal spise maden.

 

Cook & Chill systemer: Hjælper dig i processen, hvor du skal håndtere, transportere og servere kold mad.

 

Cook & Freeze systemer: Sørger for at holde madretter friske og velsmagende selv efter ugers eller måneders nedfrysning.

Læs mere om BLANCO dispensere til madudportionering

Læs mere om BLANCO tallerkensystemer til madudportionering

Læs mere om BLANCO Cook & Serve

Læs mere om BLANCO Cook & Chill

Læs mere om BLANCO Cook & Freeze

 

 

Download kataloger: 

 

 

 

 

Professionelt Catering udstyr - prisliste 2017

Prisliste - Catering udstyr