Mikado

Delikat servering af mad med MIKADO fra BLANCO


BLANCO MIKADO for en let, mobil og altid attraktiv servering af maden!At nyde et måltid bør være en oplevelse – og det bliver det med madserveringssystemet MIKADO, som med fordel kan anvendes af storkøkkener f.eks. til catering.


Med et MIKADO serveringssystem er det ingen sag at servere mad på præsentabel vis.

 

Læs også om mad-udportioneringsvogne

 

 

 

MIKADO - appetitlig servering af maden

Praktisk bakkeliste til BLANCO MIKADO gør det hurtigt og nemt at tage mad fra serveringssystemetMed et MIKADO serveringssystem præsenteres maden attraktivt og bekvemt. De mobile serveringssystemer er desuden lette at transportere fra køkken til gæst.

 

Serveringssystemerne har en sliske til bakker, som let foldes ned, når madserveringssystemet skal transporteres.

 

Den praktiske bakkesliske, som ses på billedet til højre, gør det bekvemt for gæsten at tage mad fra MIKADO serveringssystemet.

 

Gå til BLANCO transportvogne

 

Fleksibelt, praktisk og let flytbart madserveringssystem


MIKADO madserveringssystemet fås til servering af både kold og varm madMIKADO madserveringssystemerne fås til servering af kold og varm mad, og systemerne kan let kombineres med hinanden. Det gør dem brugbare til enhver serveringssituation.
 
BLANCO MIKADO systemet til varm servering holder madretter varme på en temperatur mellem 30-95°. Serveringssystemets korte opvarmningstid samt lave energiforbrug gør det til noget helt særligt.

 

 

Læs om BLANCO front-cooking systemet

 

Læs mere om BLANCO Self-Service-System

Læs mere om BLANCO Basic line