Værktøj til iPads - BLANCOS Mix'n'Match

Smart konfigurator kan visualisere drømmekøkkenet

BLANCO har lavet en smart lille konfigurator, hvor man kan kombinere udvalgte køkkenvaske og armaturer med forskellige bordpladetyper og baggrundsfarver. Værktøjet egner sig til at matche køkkenvaske med armaturer – i kombination med de mest populære bordpladematerialer og –farver. Den lille konfigurator er designet til iPads, men kan sagtens anvendes på computeren.


Klik her og prøv BLANCOs Mix'n'Match iPad-værktøj

 

Match køkkenvaske med forskellige bordpladematerialer- og farver

 

BLANCO Mix'n'Match iPad-værktøj - leg med bordplader, køkkenvaske og armaturer. Find din favoritkombination.

Værktøjet indeholder langt fra hele BLANCOs sortiment, men der er både køkkenvaske i materialerne rustfrit stål og i Silgranit®. Derudover har du mulighed for at matche med de mest populære af BLANCOs køkkenarmaturer.

 

 

 

 

 

 

 

Giv køkkenet et ekstra pift med en vægfarve og bordpladetype efter dit ønske. Det er muligt at gemme op til tre forskellige kombinationer - og du kan naturligvis altid starte forfra eller skifte elementer ud.
 

Klik på linket nedenfor og sammensæt dine egne kombinationer af køkkenvask, vandhane, bordplade og vægfarve.


BLANCOs Mix'n'Match iPad-værktøj

 

Kort om BLANCO Mix'n'Match værktøjet:

• Værktøjet er designet til iPads, men det fungerer også på computer – desværre ikke på mobiltelefoner.
• Der er pt. ikke mulighed for at dele, gemme eller printe sine løsninger – men BLANCO arbejder på en opdatering, så dette kan lade sig gøre.
 

Mix’n’match vs CombiColours – hvad er forskellen mellem de to værktøjer

Udover Mix’n’match værktøjet findes også BLANCO CombiColours værktøjet, som ikke rummer stålvaske, men som i stedet rummer porcelænsvaske. Fordelen ved at bruge Mix’n’match værktøjet er, at du også kan se stålvaske – og at du kan se hele køkkenvasken og kombinere med en vandhane. Fordelen ved at bruge BLANCO CombiColours er, at du kan printe dine kombinationer, hvilket pt. ikke er en mulighed med Mix’n’Match værktøjet.

BLANCO Farve- og materialeguides

BLANCO CombiColours

BLANCO køkkenvaske

BLANCO køkkenarmaturer

Læs mere om BLANCO sortiment