Nyheder

Bliv mere produktiv med et trådløst display


Spectras maskinmodtagere er ideelle til planering og udgravning med gravemaskiner. Har du mange af den slags opgaver, er der store fordele ved at montere et trådløst display RD20 i førerhuset. 

 

Spectra RD20 kombineret med Spectra maskinmodtager LR50 eller LR60 - perfekt til store opgaverDet trådløse display er perfekt til større gravemaskiner, hvor afstanden mellem arm og førerhus er stor.

 

Aflæses let i al slags vejr

Det kan være vanskeligt at aflæse maskinmodtageren, hvis ruderne i førerhuset er regnvåde eller duggede. Det afhjælper det trådløse display , da det monteres indvendigt i kabinen. På den måde bliver du uafhængig af det lunefulde danske vejr.
 
Også i klart vejr kan det være umuligt at se maskinmodtageren, hvis gravearmen dækker for udsynet. Derfor vil det altid være nemmere at have displayet monteret i kabinen, da det hele tiden er inden for synsvidde.
 
RD20 udsender også lydsignaler, der blandt andet fortæller føreren, når gravearmen strækkes, trækkes tilbage, og er i lodret position. Sådan bliver ensformigt arbejde mindre anstrengende.
 
 
Lydsignaler gør RD20 displayet endnu lettere at arbejde med

RD20 udsender lydsignaler, så du ikke behøver have øjnene på displayet hele tiden.
 

RD20 fås også som sæt inkl. maskinmodtager LR30LR50 eller LR60 til fordelagtige priser. 


Lav nye indstillinger uden at forlade førerhuset

Man får ind imellem behov for at indstille nøjagtighed eller lysstyrke, mens man arbejder. Det kan du gøre på RD20 displayet uden at forlade førerhuset og uden at komme i nærheden af farlige udgravninger. Dermed nedsætter det trådløse display risikoen for arbejdsulykker.

 

 

Radiosignalet forstyrres ikke af andre maskiner

På større byggepladser kan der opstå forstyrrende signaler, hvis der er flere lignende instrumenter i brug samtidig. Det sker ikke med RD20, som råder over den nyeste radioteknik. 


Undgå at løbe tør for strøm 

RD20 kører på Alkaline batterier. Desuden leveres det trådløse display med et strømkabel, som kan sluttes til gravemaskinen, så du aldrig løber tør for strøm.
 
 

Produktiviteten stiger med ca. 30 %

Både mandetimer og brændstof er dyrt. Hvis man bruger et trådløst display, vil arbejdet gå hurtigere, hvorfor der kan spares mange omkostninger. Typisk vil et trådløst display fra Spectra tjene sig ind på 6 uger.
 
Arbejdet med det trådløse display er desuden så let at sætte sig ind i, at selv uerfarne medarbejdere kan gå i gang uden oplæring. Det øger ligeledes effektiviteten. 
 
 

Perfekt løsning til anlægsarbejde

De større maskinmodtagere LR50 og LR60 kombineret med RD20 trådløst display er ideelle til arbejde med fald og dræn, ved for eksempel anlægning af sportspladser og vandtanke.
  

Se hele sortimentet af maskinstyring

 

Læs mere om produkter til gravemaskinen

Læs om lasere og nivellering

Læs om værktøj til gravemaskinen

Læs mere om elektroniske måleinstrumenter

Læs mere om manuelle måleinstrumenter

Læs mere om GPS-systemer

Kontakt andersen & nielsen