Nyheder

Overvåg om affugtningen forløber som planlagt


Med en datalogger fra GeoFennel optimeres og forkortes affugtningsprocessen, således at affugteren hurtigere kan installeres hos en ny kunde.  

 

Datalogger FHT 70 bruges til overvågning af indeklimaet over længere perioderUndgå grimme overraskelser ved at overvåge indeklimaet med dataloggeren FHT 70, der kan foretage målinger helt op til en gang i sekundet.

 

De fleste håndværkere installerer en affugter hos kunden og efterlader den derefter til at gøre arbejdet – ofte i flere uger. Men hvor længe det tager at affugte et rum afhænger i høj grad af, om kunden husker at holde vinduer og døre lukkede og undgår temperatursvingninger. 


Med en datalogger kan du løbende tjekke, om kunden har forstået dine anvisninger og rette op på eventuelle fejl. På den måde afkorter du processen, hvilket både sparer tid og energi og gør affugteren tilgængelig for andre kunder. 

Også i tørvejr kan der være behov for at overvåge indeklimaet

Også i mange andre situationer er der behov for at kontrollere temperatur, fugt og lufttryk over en længere periode. For eksempel kan en udlejer have stor gavn af at kunne dokumentere årsagen til, at der er fugt og svamp i et bestemt rum i en lejlighed. Også tømrere og elektrikere, der renoverer boliger, og folk i ventilationsbranchen har ofte behov for at kunne følge udviklingen i indeklimaet løbende.

 

FHT 70 er meget alsidig

Den nye FHT 70 datalogger fra GeoFennel kan kontrollere temperatur, fugt og lufttryk samtidig og er derfor ideel til overvågning af lagre, varehuse, kølerum, klimastalde, gartnerier, drivhuse, museer, gallerier, serverrum og mange andre steder. Du slipper for at foretage manuelle målinger, og samtlige målinger fra FHT 70 dataloggeren kan overføres til PC og bruges som dokumentation eller til analyse og fejlsøgning.

 

Dataloggeren kan måle en gang i sekundet

FHT 70 dataloggeren udmærker sig ved at kunne rumme store mængder måledata i hukommelsen (32.700 målepunkter) og ved at kunne foretage målinger helt ned til en gang i sekundet. Har du andre behov, kan du indstille cyklus trinløst op til en gang i døgnet. Displayet viser dato, klokkeslæt, temperatur, fugtighed, lufttryk og grænseværdi. 

Datalogger FHT 70 leveres inkl. software på CD-rom og USB-forbindelse til overførsel af data til PC. 
 

Se produktsiden på FHT 70 her
Se vores sortiment af elektronisk måleudstyr her

 

Læs mere om produkter til elektroniske måleinstrumenter

Læs om lasere og nivellering

Læs mere om elektroniske måleinstrumenter

Læs mere om manuelle måleinstrumenter

Læs mere om GPS-systemer

Kontakt andersen & nielsen