Kantiner i polycarbonat gør organisering til en leg

Polycarbonat-kantiner gør det nemt at finde udvalgte fødevarer, når de skal bruges 

Trods organisering kan det stadig være svært at huske hvilke kantiner, der indeholder hvilke fødevarer, når køleskabet f.eks. indeholder mange kantiner af gangen. Med de brudsikre BLANCO Gastronorm kantiner i polycarbonat finder du let rejer eller salat i det fyldte køleskab, fordi de gennemsigtige polycarbonat kantiner lader dig se indholdet af dem.

 

Hold let styr på indholdet af kantiner med de gennemsigtige polycarbonat GN kantiner fra BLANCO

Slut med ondt i ryggen med de lette polycarbonat-kantiner

Det lette og robuste polycarbonat materiale gør det let at transportere eller flytte rundt på kantinerne og optimerer dermed samtidig arbejdsforholdene. På billedet ses nogle polycarbonat katiner i forskellige størrelser og varianter.

 

Se også GN kantiner i rustfrit stål

 

Gastronorm kantiner fra BLANCO fås i mange forskellige størrelser og varianter, således at de kan matche dine behov i køkkenet

Lugtafvisende kantiner baner vejen for let håndtering af fødevarer

Kantinerne kan tåle temperaturer fra -40 grader til +100 grader. De er derudover lugt- og smagsafvisende, hvorfor du uden problemer kan anvende den enkelte kantine til en anden fødevare efter opvask. På billedet ses en hygiejnisk polycarbonat kantine med låg, der fint holder på råvarerne. 

 

Se tilbehør til GN kantiner fra BLANCO

 

Gør organisering til en leg med de gennemsigtige polycarbonat GN kantiner fra BLANCOGN polycarbonat kantiner fås i flere størrelser og forskellige designs

BLANCO kantiner leveres i 10 størrelser og 7 forskellige dybder. Her på billedet ses nogle eksempler på polycarbonat kantiner i forskellige størrelser og flere varianter. 

 

Gå til hovedmenu for at læse mere om GN kantiner

Klik her for at se BLANCO GN kantiner i rustfrit stål

Læs mere om BLANCO GN kantiner

Læs mere om BLANCO kantiner i rustfrit stål

Læs mere om tilbehør til kantiner

Læs mere om BLANCOTHERM

Læs mere om BLANCO transportvogne

Læs mere om BLANCO mad-udportioneringssystemer