Støvhåndtering

Det er vigtigt at undgå at indånde de små støvpartikler, der opstår ved byggeri- og renoveringsopgaver. Heldigvis findes der en række hjælpemidler, der kan begrænse spredningen af byggestøv ved kilden. Sortimentet fra anKlima omfatter de vigtigste og mest effektive former for værn mod byggestøv.
 

 

Starmix støvsugere til professionelle

Starmix industristøvsugere

Her finder du Starmix støvsugere, kombisugere, bundtømningsmaskiner og specialstøvsugere til PCB og bly. Flere af støvsugerne er H- eller M-mærket.
 

Se sortimentet af Starmix støvsugere

 

  

Praktiske støvvægge fra cover begrænser spredning af støv

Støvvægge til byggeriet

Cover støvvæggen begrænser effektivt spredningen af byggestøv. Plastfolien spændes op med med teleskopstænger af aluminium mellem gulv og loft og skaber dermed en midlertidig væg. I systemet indgår en selvklæbende lynlås, som klistres på plastfolien, så der skabes en eller flere indgange, som man let kan bevæge sig ud og ind gennem.
 

Se sortimentet af Cover støvvægge

 

 

 

Effektive luftrensere fra Sila

Sila luftrensere

Med en luftrenser sikrer du en støvfri arbejdsplads. De effektive luftrensere fra SILA fjerner de små støvpartikler fra træ, asbest, skimmel og kvarts. Støvet fanges i luftrensernes grovfiltre og HEPA H13 filtre. Luftrenserne kan kombineres med en støvvæg eller støvdør.


Fås i flere størrelser.
 

Se sortimentet af Sila luftrensere 

Læs mere om gode råd til støvhåndtering

Læs mere om nyheder fra anKlima

Læs mere om støvhåndtering

Læs mere om vand og fugt

Læs mere om håndtering af PCB

Læs mere om UNI S universaltilbehør

Kontakt andersen & nielsen