Produkter

Mulighed for at farvekoordinere vask og armatur

Med et armatur fra BLANCO får du, udover et kvalitetsarmatur, mulighed for at kombinere flotte farver med solide materialer på kryds og tværs. Du kan f.eks. farvekoordinere dit køkkenarmatur med en Silgranit® - eller porcelænsvask. Derudover er der mulighed for at tilkøbe f.eks. tilbehør til dit BLANCO køkkenarmatur.

 

Se praktisk tilbehør til BLANCO blandingsbatterier

 

Skab et visuelt smukt samspil mellem vask og armatur

Det perfekte samspil mellem køkkenvask og armatur er ikke kun et spørgsmål om design eller materiale. Funktionerne omkring armaturet er også en afgørende faktor for at opnå den optimale løsning, som gør arbejdsgangen i køkkenet endnu sjovere.

Klik her og se hvordan du installerer et køkkenarmatur

 

BLANCO køkkenarmaturer fås i mange forskellige Silgranit®-farver - se det store udvalg af vandhaner fra BLANCO på blanco.dk

Køkkenarmaturer i Silgranit®-farver

Køkkenarmaturer i Silgranit® passer perfekt til BLANCOs Silgranit®-vaske. Vælg mellem armaturer helt i Silgranit® eller i en version, hvor Silgranit®-farven er kombineret med krom eller stål-look.

 

Gå til blanco.dk og se sortimentet af BLANCOs Silgranit®-armaturer

 

 

 

BLANCO fører et stort udvalg af køkkenarmaturer i porcelænsfarver - klik her for at se hele sortimentet på blanco.dk

Armaturer i porcelænsfarver

Køkkenarmaturer i porcelæns-look er nøje afstemt efter køkkenvaskene i keramisk porcelæn. Krystalhvid er ikke kun helt hvid men også blank. Det giver ekstra mulighed for at lave spændende kombinationer.

 

Gå til blanco.dk og se BLANCOs armaturer i porcelæns-look

 

Klik her for at gå til blanco.dk og se udvalget af armaturer i rustfrit stål

 

Køkkenarmaturer i SteelArt

SteelArt er BLANCOs serie af eksklusive håndlavede køkkenvaske i rustfrit stål. Til serien har BLANCO udviklet en række armaturer, der ikke alene matcher køkkenvaskens design men også køkkenvaskens polering.

 

Gå til blanco.dk og se sortimentet af BLANCO armaturer i rustfrit stål

 

Ved brug af søgefunktionen på blanco.dk kan du søge de armaturer frem, som har udtræk

Køkkenarmaturer med udtræk

Træk brusehovedet ud og gør arbejdet ved og omkring køkkenvasken meget lettere. Store gryder, vaser, spande mv. kan fyldes, uden de skal ned i vasken, ligesom køkkenudstyr hurtigt og let skylles af.

 

Gå til blanco.dk og se BLANCOs armaturer med udtræk

 

Gå til blanco.dk og se hvilke armaturer, der har den praktiske brusefunktion

Praktisk brusefunktion

 

Enkelte af BLANCOs køkkenarmaturer har en praktisk brusefunktion, som giver ekstra værdi til armaturer med udtræksslange. Veksel mellem almindelig stråle og brusestråle, som er særligt praktisk, når du f.eks. skyller brugt service af.

 

Læs mere på: www.blanco.dk

 

Klk her for at læse mere om Linus-S med venstregreb på blanco.dk

Køkkenarmaturer til venstrehåndede

Venstrehåndsversionen af BLANCO LINUS-S er ikke kun tiltænkt venstrehåndede. Armaturet kan også anvendes, når der skal være ekstraplads til andre produkter til højre for armaturet f.eks. en kogende vandhane, sæbedispenser el. lign.

 

Læs mere om BLANCO LINUS-S med venstregreb på blanco.dk