Køkkenkværn - vælg den rigtige model efter dit behov!

Fordele ved en køkkenkværn

 

En køkkenkværn er en permanent indendørs løsning til affaldssortering, som er placeret under vasken, uden at den tager værdifuld opbevaringsplads. Køkkenkværnen river madaffald til små partikler og skyller madaffaldet væk på få sekunder. Det er altså en let metode til at håndtere organisk affald fra husholdningen - derudover er en køkkenkværn tidsbesparende, og den minimerer antallet af ture ud med skraldet.

 

 Download InSinkErator brochure som PDF

 

Hvilken type køkkenkværn skal du vælge?

 

Dit valg af køkkenkværn afhænger af flere faktorer - dels hvor meget der arbejdes i køkkenet og dermed belaster kværnen, dels hvor stor husholdningen er, og samtidig hvor støjsvag kværnen skal være.

 

Husk tilkøb af en køkkenkværnsvandlås, der gør monteringen af din nye køkkenkværn noget lettere. 

 

Let at installere og miljømæssig ansvarlig

 

En køkkenkværn er let at installere i alle former for køkkener og passer i langt de fleste køkkenvaske. Kværnen er hygiejnisk, praktisk og nem at anvende. Sidst men ikke mindst er køkkenkværnen miljømæssig ansvarlig, da den kværnede masse enten bliver omdannet til biogas eller gødning til markerne.

 

Besøg www.køkkenkværnen.dk og lær mere om køkkenkværnen

 

Klik her og læs mere om køkkenkværn model 46 fra InSinkErator

 

Model 46

En køkkenkværn til den mindre husholdning. Model 46 er tiltænkt den bolig, hvor der mest kværnes grøntsags-affald fra typisk en enkelt beboer. Køkkenkværnen er samtidig den model, der fylder mindst i køkkenskabet. Et tilkøb på et airswitch-kit for tænd/sluk-funktion, kan gøre monteringen og brugen af køkkenkværnen nemmere. 

 

Vejl. udsalgspris inkl. moms: Kr. 2.060,00

 

 

 

Klik her for at åbne et informationsark om køkkenkværn model 56 som PDF

Model 56

Denne model er den solide køkkenkværn i den billige ende. Kværnen indeholder det, man som minimum bør forvente. Kværnen anbefales til det køkken, hvor der produceres organisk madaffald jævnligt. Kværnen har indbygget airswitch-kontakt som gør, at tænd/sluk-funktionen (airswitch-knap) kan monteres i bordplade eller køkkenvask. 

 

Vejl. udsalgspris inkl. moms: Kr. 3.675,00

 

 

Klik her for at åbne en PDF fil med mere information om køkkenkværn Evolution 200

 

 

Model 66

Nu følger motorkraften med, så man kan stille større krav til selve kværnprocessen. Model 66 er produceret til næsten alle opgaver i køkkenet. Den er bedre støjisoleret end de to foregående modeller, men fungerer stadig på samme grundopbygning af en køkkenkværn som for 25 år siden. En god køkkenkværn til en stadig rimelig pris. Leveres med airswitch-kontakt og airswitch-knap i køkkenkværnen.

 

Vejl. udsalgspris inkl. moms: Kr. 5.305,00 

 

 

 

Klik her for at åbne et informationsark som PDF for Evolution 100 fra InSinkErator

Model Evolution 100

Evolution-serien er seneste udvikling indenfor køkkenkværne. Model 100 er bygget til husholdningen, hvor der er gang i køkkenet. Stort set alt organisk madaffald, der kværnes via de to rivestadier, løber glat igennem kværnen. Motoreffekten er i orden sammen med den reverserende bundplade, som under brug sikrer ensartet kværnproces. Evolution 100 arbejder godt og hurtigt i køkkenet og kan bestemt anbefales. Leveres med airswitch-kontakt og airswitch-knap i køkkenkværnen.

 

Vejl. udsalgspris inkl. moms: Kr. 6.690,00

 

 

 

Klik her for at åbne en PDF fil med mere information om køkkenkværn Evolution 200Model Evolution 200

Model Evolution 200 er tiltænkt den husholdning, der aldrig står stille i køkkenet, og hvor der produceres meget madaffald. Motorteknologien udvides med tre rivestadier, hvilket gør, at køkkenkværnen meget sjældent må give op overfor genstridige kværnopgaver. Igen kværner den stort set alt organisk madaffald til meget små partikler, der nærmest glider igennem kværnen. En rigtig god støjisolering pakker kværnen godt ind, så den larmer mindst muligt under brug. En rigtig god køkkenkværn til køkkenet, hvor der godt må skrues op for forventningerne. Leveres med airswitch-kontakt og airswitch-knap i køkkenkværnen.

 

Vejl. udsalgspris inkl. moms: Kr. 7.990,00

 

 

 

 

Model LC-50Model LC-50

Model LC-50 er ideel til det semi-professionelle industrikøkken, såsom kantiner i institutioner eller på arbejdspladser og egner sig til at kværne madaffald fra ca. 50 personer dagligt. Kværnen har en robust motoropbygning, der er velegnet til industrielt brug med mange timers arbejde hver dag. Reverserende bundplade som under brug sikrer en ensartet kværnproces. Et tilkøb af airswitch-kit til tænd/sluk-funktion gør monteringen og brugen af køkkenkværnen nemmere. 
 
Vejl. udsalgspris inkl. moms: Kr. 11.020,00

 

 

 Sådan køber du en køkkenkværn