Køkkenkværn - vælg den rigtige model efter dit behov!

Effektive løsninger til ethvert køkken 

I Danmark sælger vi fire forskellige køkkenkværne fra Kitchen Friend – og der findes helt sikkert en model, som passer til lige netop din husstands behov. 

 

 

Hvilken type køkkenkværn skal du vælge? 

Dit valg af køkkenkværn afhænger af flere faktorer. Den vigtigste faktor er, hvor meget der arbejdes i køkkenet. Selvom du bor alene, kan du sagtens være lige så aktiv i køkkenet som en familie på fire er. Det kommer også an på, hvilke madvaner du har, og dermed hvilket madaffald du smider ud. Spiser husstanden mere rugbrød end de spiser kylling, behøver du ikke nødvendigvis købe en køkkenkværn med flere kræfter.

Vi står til hver en tid klar til at rådgive dig om, hvilken køkkenkværn der vil passe bedst til dit behov, så vær ikke bleg for at sende os en mail, ringe til os eller besøge os i vores showroom, hvor vi også kan demonstrere hvordan køkkenkværnen virker. 

Oplysninger om kontakt finder du her.

 

 

Kitchen Friend modeller

Se hvilken model der passer bedst til dit behov.

 

Du kan downloade Kitchen Friend brochuren ved at trykke her, hvor du kan få et overblik over de tekniske specifikationer. Du kan også downloade datablad til hver af modellerne ude i højre side.   

 


 

Kitchen Friend W6

W6 er toppen af poppen indenfor køkkenkværne. Denne model er ideel til de hjem, hvor mad¬lavning har stor interesse og er en naturlig del af hverdagen. Trods optimal effektivitet er W6meget støjsvag sammenlignet med andre kværne på markedet.

 

Vejl. udsalgspris inkl. moms: 6.995,00 kr.
(inkl. køkkenkværnsvandlås)

 


 

 

Kitchen Friend W5

Hvis husholdningen løbende over dagen har gang i køkken¬et, vil dette være den rette køk¬kenkværn. Begge W-modellerer udstyret med en timer, der automatisk slukker kværnen efter nogle minutter, hvis du selv glemmer det. Der medfølger også en tænd/sluk-luftknap, som gør hele handlingen let og ligetil.

 

Vejl. udsalgspris inkl. moms: 5.495,00 kr.
(inkl. køkkenkværnsvandlås)

 


 

 

Kitchen Friend T6

Denne køkkenkværn passer ind i enhver husholdning, hvor der stilles krav til funktionalitet. T6 fylder lidt mere i vaskeskabet, da en stærk motor og støjisolering fylder lidt ekstra. Denne model er udstyret med en anti-stopper, som sættes ned i vaskens afløbs- hul når der kværnes

 

 

Vejl. udsalgspris inkl. moms: 5.895,00 kr.
(inkl. køkkenkværnsvandlås)

 


 

 

 

Kitchen Friend T3E

Er der småt med plads i vaske- skabet, er T3E den bedste løsning. Denne køkkenkværn anbefales til tekøkkener, kollegieværelser eller der, hvor kogekunsten ikke udfor¬dres helt ud. Ligesom T6 betjenes denne kværn med en anti-stop¬per, som sikrer, at kun vand kan passere i tændt tilstand.

 

 

Vejl. udsalgspris inkl. moms: 4.200,00 kr.


 

 

 

Let at installere 

Køkkenkværnen er let at installere – så let, at du endda selv har lov til at gøre det. Den installeres under køkkenvasken, og gemmes bag din køkkenlåge. 

 

Som de eneste på markedet har andersen & nielsen as udviklet en køkkenkværnsvandlås, som gør installationen endnu lettere for dig eller din fagmand at gennemføre. Køkkenkværnsvandlåsen følger med de fleste Kitchen Friend modeller. 
 

Læs mere om installation af køkkenkværnen her 

 

OBS: Du skal huske at søge tilladelse til installation af køkkenkværnen hos din kommune. 
 

Læs mere om tilladelse fra kommunen her