Rulleborde i rustfrit stål

Rullevogne optimerer arbejdsflowet i køkkenet

I catering- og storkøkkenindustrien er der ofte meget renden frem og tilbage. Med et rullebord fra BLANCO bliver det lettere at holde orden samtidig med, at arbejdsbetingelserne forbedres.  

 

BLANCO har en rullevogn til ethvert formål 

Der findes et BLANCO rullebord til ethvert formål til catering- eller storkøkkenbrugRulleborde i rustfrit stål fra BLANCO er stabile, og du kan roligt placere tallerkener, glas, kander etc. på vognene, der er yderst robuste. Vognene fås i flere forskellige størrelser med 2-5 hylder. Hvad end du skal bruge en vogn til transport eller midlertidig opbevaring, findes der en rullevogn, som passer til formålet. 

 

Læs mere om fordelene ved BLANCO bakkevogne

 

 

 

BLANCO rullebord med to hylder til transport af madvarer, service etc. Lydløs rullevogn - for godt til at være sandt?

Rullevognene fra BLANCO er designet til at støje mindst muligt ved at have en lyddæmper placeret under hver hylde. På den måde undgår man ellers irriterende rullelyde, når vognen er i brug.

 

Læs også om BLANCO banketvogne

 

Robust vogn sikrer stabilitet og lang levetid

Rulleborde fra BLANCO er lydløse, stabile og sikre! Brug dem roligt til transport eller opbevaring af mad, service etc. Du skal ikke frygte for BLANCO vognenes stabilitet, idet vognene er støbt til at levere maksimal stabilitet. Du kan derfor roligt sætte glas og andet skrøbeligt udstyr på rullevognene.

 

Se også BLANCO madudportioneringsvogne

 

Ekstra funktion skaber sikker transportering

Alle rullevogne fra BLANCO er udstyret med en skinne, som dæmper bump på vejen, så du også sikkert kan transportere mad og køkkenudstyr på vognene. 

 

Klik her for at gå til BLANCO transportvogne

Læs mere om BLANCO transportvogne

Læs mere om BLANCO mad-udportioneringssystemer