BLANCO kantiner i rustfrit stål

BLANCO kantiner i rustfrit stål sikrer optimal hygiejne og frastøder madlugt

Kantiner i rustfrit stål kan kendetegnes som værende den gængse standard inden for storkøkken- og cateringindustrien, og det skyldes formentlig  materialets høje modstandsdygtighed.

 

Vælg mellem mange forskellige GN kantiner fra BLANCO Lang levetid og let rengøring

BLANCO GN kantiner i rustfrit stål har en lang levetid, og de kan tåle lidt af hvert. F.eks. tåler de temperaturer fra -40 grader til +280 grader, hvilket gør materialet perfekt til at omgås og forarbejde fødevarer. Derudover kan kantinerne vaskes i opvaskemaskine, og de er lette at stable. 

 

Læs mere om GN kantiner fra BLANCO

 

 

Optimal hygiejne og ingen lugt

GN Gastronorm kantiner fra BLANCO til storkøkken kommer i mange former og størrelserGastronorm kantinerne frastøder lugt og smag, så du kan roligt veksle mellem forskellige fødevarer i den enkelte kantine efter opvask. Kantinernes glatte overflader og store hjørner medvirker, at de også er lette at rengøre i hånden, hvilket sikrer optimal hygiejne.

 

Se tilbehør til GN kantiner

 

GN Gastronorm kantiner fra BLANCO til storkøkken fås i mange forskellige former, således at du altid kan finde en, som matcher dine behov i køkkenet

Fås i flere størrelser og forskellige designs 

BLANCO kantiner findes i 10 forskellige størrelser og 7 forskellige dybder både i rustfrit stål og i materialet polycarbonat. Til venstre kan du se et par eksempler på BLANCO GN kantiner i tre forskellige størrelser med forskellige dybder.

 

Klik her for at se BLANCO GN kantiner i polycarbonat

Læs mere om BLANCO GN kantiner

Læs mere om BLANCO polycarbonat kantiner