BLANCO kantiner i rustfrit stål

BLANCO kantiner i rustfrit stål sikrer optimal hygiejne og frastøder madlugt

Kantiner i rustfrit stål kan kendetegnes som værende den gængse standard inden for storkøkken- og cateringindustrien, og det skyldes formentlig  materialets høje modstandsdygtighed.

 

Vælg mellem mange forskellige GN kantiner fra BLANCO Lang levetid og let rengøring

BLANCO GN kantiner i rustfrit stål har en lang levetid, og de kan tåle lidt af hvert. F.eks. tåler de temperaturer fra -40 grader til +280 grader, hvilket gør materialet perfekt til at omgås og forarbejde fødevarer. Derudover kan kantinerne vaskes i opvaskemaskine, og de er lette at stable. 

 

Læs mere om GN kantiner fra BLANCO

 

 

Optimal hygiejne og ingen lugt

GN Gastronorm kantiner fra BLANCO til storkøkken kommer i mange former og størrelserGastronorm kantinerne frastøder lugt og smag, så du kan roligt veksle mellem forskellige fødevarer i den enkelte kantine efter opvask. Kantinernes glatte overflader og store hjørner medvirker, at de også er lette at rengøre i hånden, hvilket sikrer optimal hygiejne.

 

Se tilbehør til GN kantiner

 

GN Gastronorm kantiner fra BLANCO til storkøkken fås i mange forskellige former, således at du altid kan finde en, som matcher dine behov i køkkenet

Fås i flere størrelser og forskellige designs 

BLANCO kantiner findes i 10 forskellige størrelser og 7 forskellige dybder både i rustfrit stål og i materialet polycarbonat. Til venstre kan du se et par eksempler på BLANCO GN kantiner i tre forskellige størrelser med forskellige dybder.

 

Klik her for at se BLANCO GN kantiner i polycarbonat

Læs mere om BLANCO GN kantiner

Læs mere om BLANCO polycarbonat kantiner

Læs mere om tilbehør til kantiner

Læs mere om BLANCOTHERM

Læs mere om BLANCO transportvogne

Læs mere om BLANCO mad-udportioneringssystemer