Hvorfor vælge rustfrit stål?

Hvorfor anvender Nivito rustfrit stål?

Nivito specialiserer sig i design af armaturer i rustfrit stål, hvilket betyder, at du kan nyde armaturer i høj kvalitet med alle de gode egenskaber ved rustfrit stål.

 

Rustfrit stål er et ekstremt slidstærkt materiale, der modstår ridser og holder i mange år. Rustfrit stål fremstilles og forarbejdes ved meget høje temperaturer og kræver teknisk ekspertise at fremstille. Ved at vælge et Nivito armatur sikrer du, at du får et armatur i høj kvalitet, der holder sig smukt i mange år. Armaturet kræver minimal vedligeholdelse og let rengøring i hverdagen.

 

 

Nivito armaturer i 100% rustfrit stål Nivito Rhythm er i 100% rustfrit stål

Alle Nivitos armaturer er i rustfrit stål, hvilket er det ultimative valg for miljø og mennesker

 

 

Godt for miljø og mennesker

En stor fordel ved rustfrit stål er, at materialet ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer for kroppen. Rustfrit stål er et materiale, der anvendes i alle køkkenredskaber, som har direkte kontakt med maden - f.eks. bestik. Derfor er det et meget velegnet materiale til køkkenarmaturer i Danmark, hvor vi drikker vandet direkte fra hanen.

 

Nivito anvender også det rustfrie stål, da det er et genanvendeligt materiale. Når du vælger et Nivito armatur, vælger du altså også en mere miljøvenlig løsning, hvor materialet genbruges, når det har udtjent sin tid som armatur. 

 

Se billeder af Nivitos produkter her eller besøg www.nivito.dk for at se hele det store udvalg af armaturer

 

Undgå det sundhedsskadelige bly

Traditionelle armaturer er ofte lavet af materialet messing, hvilket udgør en stor sundhedsrisiko, når man drikker vand direkte fra hanen. Messing Indeholder mellem 50-63% kobber, mens resten er zink. For at kombinere materialerne, bliver man nødt til at anvende det sundhedsskadelige bly i processen. 

 

Messing bliver stadig brugt i produktionen af størstedelen af de armaturer, der produceres i verden i dag. Derfor bør du vælge et armatur i 100% rustfrit stål.

 Nivito armaturer i 100% rustfrit stål

Se det store udvalg af Nivito armaturer på www.nivito.dk

Læs om Nivitos køkkenarmaturer

Se Nivitos udvalg af produkter

Se Nivitos udvalg af tilbehør

Download monterings- og brugsvejledninger som PDF-filer