Sådan køber du

Alle produkter på vores hjemmeside forhandles via køkkenbutikker, VVS-installatører og via anderkendt dansk E-handel. Kontakt derfor din nærmeste forhandler og spørg efter det produkt, du gerne vil have. Du har også mulighed for at besøge vores showroom, hvor du kan afprøve køkkenkværnen.

 

Klik her og se hvad du kan opleve i vores showroom

 

Søg godkendelse til installation af køkkenkværn

 

Husk at du skal have tilladelse fra din kommune, før du installerer en køkkenkværn i dit hjem. Dog er reglerne lidt anderledes i Odense kommune - her har de valgt at give delvist grønt lys for køkkenkværne og dermed gøre det lettere at anskaffe en køkkenkværn.

 

Lidt om tilladelse af køkkenkværne i Danmark

 

Der findes i den danske lovgivning intet forbud mod at bruge køkkenkværne i danske husholdninger, men Teknik og Miljø i de enkelte kommuner skal give tilladelse til installation. Det betyder, at man skal søge om tilladelse til at installere en køkkenkværn i sit hjem hos sin lokale Teknik og Miljø afdeling. Ønsker du at benytte en standardansøgning, kan du hente den her:

 

 Download ansøgningsblanket

 

Generel information:

  • Køkkenkværnen skal være CE-mærket - det er din garanti for, at køkkenkværnen overholder EU-lovgivningen.
  • Fordi en køkkenkværn er en teknisk anordning og tilsluttes det offentlige kloaknet, skal du ansøge om tilladelse til at installere en køkkenkværn hos din kommunes Teknik- & Miljøforvaltning. 

Læs mere om køkkenkværne på www.køkkenkværnen.dk

Praktisk info om køkkenkværnen

Læs mere om erfaring med køkkenkværne i udlandet

Læs om, hvad en køkkenkværn er

Læs mere om køkkenkværnen og miljø

Følg køkkenkværnen på Facebook

Gå til køkkenkværnen.dk