Sikker blæselampe

Hvor sikker er din blæselampe?

Hvis du arbejder med blæselamper, bør du altid være kritisk over for produktets sikkerhed. Gasværktøj af dårlig kvalitet kan være direkte livsfarligt! Vælger du Sieverts nye Powerjet blæselampe, sikrer du dig bedst muligt mod alvorlige uheld.

 

Ingen eksplosionsfare

Normalt skal man være meget forsigtig, når man transporterer blæselamper monteret på gasflasker. Hvis de får et kraftig stød, kan ventilen slås af, så gassen kan strømme ud og anrette stor skade.

Men når man ser på Powerjet 2535, konstaterer man hurtigt, at kappen dækker helt for gasflaskens ventil. Det giver en langt bedre beskyttelse mod fald og stød end ved andre blæselamper.

 

Hånden bliver ikke træt

Med tænd- og slukfunktionen i håndtaget kan man dosere gassen, så man ikke bruger mere end nødvendigt. Det kan til gengæld være lidt anstrengende for hånden, hvis man arbejder længe ad gangen. Derfor er der kommet en ny låsefunktion til, som holder knappen inde og aflaster hånden. Låsen kan slås til og fra med samme hånd, som holder håndtaget.

 

Skrot de andre blæselamper

Powerjet kan bruges sammen med Ultramapp-gassen, som er den varmeste og mest kraftfulde gas, der findes. Og man behøver ikke have andre blæselamper, hvis man arbejder med flere gastyper. Powerjet 2535 kan nemlig også bruges sammen med propan, butan, en blanding af de to samt Ultragas. Denne fleksibilitet gør den til en rigtig god investering i længden.

 

Lynhurtig opvarmning

Som standard er Powerjet 2535 udstyret med en effektiv cyklonbrænder, der hurtigt giver max-temperatur og er super velegnet til hård- og blødlodning. Og den kan udskiftes med et stort sortiment af brændere, så man altid har det optimale værktøj ved hånden. Blæselampen kan bruges i alle positioner, også på hovedet.

 

  

Blæselampen Powerjet 2535 fra Sievert er sikker at bruge - også på hovedet

 

Gå til produktsiden

Læs mere om produkter inden for gasværktøj

Læs mere om tilbehør til gasværktøj

Læs mere om nyheder fra gasværktøj

Læs mere om Sievert ukrudtsbrænder

Læs mere om gasværktøj

Læs mere om håndværktøj

Kontakt andersen & nielsen