STORKØKKEN

Køkkenprodukter til ethvert behov

a+n fører et bredt sortiment af storkøkken produkter fra BLANCO, SOEHNLE, SAN JAMAR, CWK, BONZER og Alfa-HygiCare. Sortimentet byder bl.a. på udstyr til optimal transport og opbevaring af fødevarer samt vægte til industribrug.

 

Vores mission er at levere unikke kvalitetsprodukter, der efterlever vores kunders krav til hygiejne og lang levetid, god ergonomi for alle implicerede brugere og fødevarer af høj kvalitet – selv efter transport og opbevaring.

 

BLANCO udstyr til storkøkkener

Blanco udstyr til storkøkkener

andersen & nielsen har gennem snart 40 år repræsenteret BLANCO på det danske marked. Sortimentet inden for storkøkken indeholder et bredt udvalg af produkter, der primært fokuserer på effektiv transport og opbevaring af fødevarer.

 

I vores sortiment af BLANCO udstyr til storkøkkener finder du alt lige fra multifunktionelle transportvogne til smarte rulleborde.

 

Du kan også supplere med funktionelt tilbehør som kantiner, der er med til at lette de daglige arbejdsopgaver.

 

Klik her for at læse mere om storkøkkenudstyr fra BLANCO

 

 

Vi forhandler også vægte og sugerørsdispensere m.m.

 

Udover vores store sortiment af storkøkkenprodukter fra BLANCO, forhandler vi også industrivægte af mærket SOEHNLE, dispensere til kopper, sugerør m.m. fra SAN JAMAR og dåseåbnere og portioneringsskeer fra BONZER.

 

Udvalget af storkøkkenudstyr er altså stort, så gå endelig på opdagelse og klik rundt her på siderne.

 

 

Klik her for at læse mere om vægte fra SOEHNLE

 

Læs mere om sugerørs- og lågdispensere fra SAN JAMAR

 


 

 

 

Læs mere om BLANCO

Læs mere om SOEHNLE