Tallerken- og bakkesystemer

Tallerken- og bakkesystemer fra BLANCO til catering og storkøkkenbrug

Tallerken- og bakkesystemer fra BLANCO til catering og storkøkkenbrug kan holde maden varm under transportTallerken- og bakkesystemer egner sig godt til catering internt i en virksomhed, men også når der skal leveres ud til andre virksomheder, selskaber eller andet. 

 

Vælg mellem forskellige BLANCO tallerken- og bakkesystemer til tallerkener, suppeskåle mv., som kan holde maden varm under transport.

 

Læs også om BLANCOs smarte madtransportkasser

 

 

Caldotray systemerne egner sig godt til catering ud af huset. Bakkerne dækkes af låg, så madens temperatur bibeholdesBevar madens temperatur og vitaminer under transport

Tallerken- og bakkesystemer fra BLANCO findes i mange forskellige versioner med varierende egenskaber, som sikrer, at maden forbliver en bestemt temperatur og ikke mister vitaminer, når maden skal transporteres fra køkken til den spisende. 

 

Caldotray systemerne egner sig godt til catering ud af huset. Bakker inddelt i forskellige madsektioner dækkes af ét låg, sådan at madens temperatur bibeholdes.

 

Gå til BLANCO tallerkendispensere

 

Bredt sortiment til forskellige catering formål


BLANCOCASA systemet er ideel, når maden skal transporteres, og når der er langt fra køkken til patient eller gæstDer findes mange forskellige produkter inden for tallerken- og bakkesystemer, således at du kan sammensætte det system, som passer bedst til brugssituationen. Skal maden f.eks. serveres i den samme bygning, som det tilberedes, er der måske mest fokus på at transportere maden fra A til B.

 

Når der skal leveres mad ud af huset, kan der til gengæld være nogle andre behov for at bevare madens temperatur og vitaminer samt sikre, at maden står stabilt under transporten.

 

BLANCOCASA systemet egner sig godt til at transportere mad, når der er langt fra køkken til patient eller gæst. Det specialudviklede system holder varm og kold mad frisk på samme tid.

 

Se også BLANCOs mad-udportioneringsvogne

Læs mere om BLANCO mad-udportionering