BLANCOTHERM med varme

Fisken forbliver mør og broccolien holder sig sprød 

Hold madvarer varme og parate til servering med madtransportkasser fra BLANCO Madtransportkasser med varme gør forberedelsen og serveringen af retter til større og mindre selskaber endnue lettere.

 

Takket være den gradvise regulering af den indvendige temperatur kan selv meget sarte madvarer holdes varme på en skånsom måde, så de hverken bliver for møre eller tørrer ud. Billedet viser model BLT 620 KBUH med varme.

 

Klik her og læs mere om madtransportkasser uden varme

 

Let regulering og overvågning af temperaturen

Madtransportkasser fra BLANCO fås i mange forskellige varianter til opfyldning af ethvert behovLet regulering af temperaturen fra +40 grader til +85/+95 grader sikrer, at madvarer opbevares hygiejnisk, så de er perfekt tempereret og klar til servering. LED-displayet på madtransportkasserne viser temperaturen.

 

Vakuumpakkede varer kan uden problemer simre i vandbad i transportkasserne ved +50-85 grader, så vitaminer og næringsstoffer så vidt muligt bevares i fødevarerne. Til venstre ses model BLT 420 KBUH med varme og frontbetjening

 

Se også mad-udportioneringsvogne fra BLANCO

 

Udstyret med overophedningssikring 

Med en transportvogn under madtransportkassen transporterer madvarer let og hurtigt rundt Madtransportkasserne fra BLANCO er desuden udstyret med en overophedningssikring, så du kan være sikker på at undgå uønsket udkogning af madvarer. Til venstre ses model 620 KBUH-F med varme og hjul for let transport.

 

Gå til BLANCOTHERM madtransportkasser

Læs mere om BLANCOTHERM

Læs mere om madtransport uden varme

Læs mere om BLANCO GN kantiner

Læs mere om BLANCO transportvogne

Læs mere om BLANCO-COOK

Læs mere om BLANCO industrivaske