BLANCOTHERM uden varme

BLANCOTHERM - madtransportkasser med flere egenskaber

Har du ikke behov for at holde madvarer varme, kan du benytte madtransportkasserne uden varme. Transportkassernes isoleringsegenskaber er i top, og fødevarerne holder sig friske i mange timer.

 

Når varm mad sættes ind i en madtransportkasse uden varme, vil madvarens temperatur maksimalt falde med 1,5 grad pr. time (dette gælder ikke model BLT 160 K).

 

Omvendt stiger temperaturen på kold mad med maksimal 0,5 grad pr. time (dette gælder ikke model BLT 160 K). Ved længere transport- eller opbevaringstider sørger en eutektiske plade (tilbehør) for optimal køling.

 

Klik her og læs om BLANCO madtransportkasser med varme

 

 

Model BLT 320 ECO - innovativ transportkasse

Enkel og praktisk kasse fra BLANCO til let transportering af madvarer, når du har brug for det. Madtransportkasserne fra BLANCO fås i mange forskellige varianter, således at der altid er en, som passer til dit behov i køkkenetModellen er BLT 320 ECO uden varme med topbetjening. 

 

Læs også om BLANCOs Self-Service-Systems

 

 

 

 

 

 

Model BLT 620 KUF-F - for en mobil transportering 

Med BLANCOTHERM madtransportkasser kan du nemt opbevare, transportere og servere madvarerModel BLT 620 KUF-F med hjul for enkel transportering. Transportkassen med hjul er uundværlig, hvis du gerne vil skåne ryggen for at bære rundt på tunge kasser, når maden skal transporteres. 

 

Se BLANCOs tidsbesparende tallerkensystemer

 

Model BLT 720 K er skræddersyet til bagværk

 

BLANCOTHERM madtransportkasser lever op til de ypperste hygiejnekrav, som der stilles til madopbevaringModel BLT 720 K er enkel og specialdesignet til bagværk. Madtransportkassen er praktisk og let at transportere, hvilket sikrer et optimalt og effektivt arbejdsflow.

 

Læs om BLANCOs bakkevogne med passiv køling

 

 

 

Kantine med bøjlegreb

GN kantiner med bøjlegreb er ekstra praktisk, når du f.eks. skal løfte og flytter kantinerne med madvarerHer på billedet ses en GN kantine med bøjlegreb. Kantiner med bøjlegreb gør det let at løfte og placere kantinerne, hvilket særligt er praktisk, hvis man har med varme retter at gøre samtidig med, at det sikrer et mere effektivt arbejdsflow.

 

Gå til BLANCO GN Kantiner

 

Transportkasse med udfræsning i siderne

Udfræsning i siderne i madtransportkasserne gør det let at komme til og stable kantiner i flere lagEn madtransportkasse med udfræsning i siderne praktisk og gør det meget nemmere at komme til kantinerne i kassen. Udfræsning i siderne gør det let at komme til, stable kantiner i flere lag og tage kantinerne op igen.

 

Læs om GN kantiner i rustfrit stål

 

Madtransportkasse med "finger-udfræsning"

Mastransportkasser med BLANCOs "finger-udfræsning" i madtransportkasserne skaber plads til let at få placeret kantiner. Det er ekstra praktisk og sikrer et optimeret arbejdsflow, da du hurtigt og let kan komme til, stable kantinerne i kasserne og tage kantinerne op igen, når de skal bruges.

 

Læs om BLANCO GN kantiner i polycarbonat

 

Gå til oversigten BLANCOTHERM madtransportkasser

Læs mere om BLANCOTHERM

Læs mere om madtransport medvarme

Læs mere om BLANCO GN kantiner

Læs mere om BLANCO transportvogne

Læs mere om BLANCO-COOK

Læs mere om BLANCO industrivaske

Læs mere om BLANCO banketvogne

Læs mere om BLANCO Self-Service-System

Læs mere om BLANCO mad-udportioneringssystemer