BLANCOTHERM uden varme

BLANCOTHERM - madtransportkasser med flere egenskaber

Har du ikke behov for at holde madvarer varme, kan du benytte madtransportkasserne uden varme. Transportkassernes isoleringsegenskaber er i top, og fødevarerne holder sig friske i mange timer.

 

Når varm mad sættes ind i en madtransportkasse uden varme, vil madvarens temperatur maksimalt falde med 1,5 grad pr. time (dette gælder ikke model BLT 160 K).

 

Omvendt stiger temperaturen på kold mad med maksimal 0,5 grad pr. time (dette gælder ikke model BLT 160 K). Ved længere transport- eller opbevaringstider sørger en eutektiske plade (tilbehør) for optimal køling.

 

Klik her og læs om BLANCO madtransportkasser med varme

 

 

Model BLT 320 ECO - innovativ transportkasse

Enkel og praktisk kasse fra BLANCO til let transportering af madvarer, når du har brug for det. Madtransportkasserne fra BLANCO fås i mange forskellige varianter, således at der altid er en, som passer til dit behov i køkkenetModellen er BLT 320 ECO uden varme med topbetjening. 

 

Læs også om BLANCOs Self-Service-Systems

 

 

 

 

 

 

Model BLT 620 KUF-F - for en mobil transportering 

Med BLANCOTHERM madtransportkasser kan du nemt opbevare, transportere og servere madvarerModel BLT 620 KUF-F med hjul for enkel transportering. Transportkassen med hjul er uundværlig, hvis du gerne vil skåne ryggen for at bære rundt på tunge kasser, når maden skal transporteres. 

 

Se BLANCOs tidsbesparende tallerkensystemer

 

Model BLT 720 K er skræddersyet til bagværk

 

BLANCOTHERM madtransportkasser lever op til de ypperste hygiejnekrav, som der stilles til madopbevaringModel BLT 720 K er enkel og specialdesignet til bagværk. Madtransportkassen er praktisk og let at transportere, hvilket sikrer et optimalt og effektivt arbejdsflow.

 

Læs om BLANCOs bakkevogne med passiv køling

 

 

 

Kantine med bøjlegreb