Til gravemaskinen

Effektiv styring af gravemaskiner

Professionelle anlægsarbejdere udfører udgravninger med en maskinmodtager monteret på gravemaskinen. Maskinmodtageren opfanger strålerne fra en rotationslaser og angiver retning for laserniveauet på et display, der er tydeligt at se fra kabinen.

For at opnå lettere synlighed i al slags vejr kan man supplere med et display monteret i førerhuset, som er trådløst forbundet til maskinmodtageren. Dette system sparer tid og giver præcise resultater.

Du kan altid finde den perfekte løsning i det bredde sortiment af maskinmodtagere fra GeoFennel og Spectra. Maskinmodtagerne fungerer sammen med rotationslasere af alle mærker.
 
 

Træt at kabelbrud på din maskinstyring?

 

DigPilot trådløs maskinstyring - så undgår du problemer med kabelbrud!

Løsningen er trådløs maskinstyring fra DigPilot 

Har du mange store opgaver, anbefaler vi maskinstyrings-systemet DigPilot. Det består af fire sensorer, der monteres trådløst på gravemaskinen. Sensorerne sender signaler til en kontrolboks i førehuset, hvorefter informationerne vises på en PC monteret i kabinen. I PC'en er installeret et brugervenligt program, der guider dig gennem udgravningen trin for trin og sikrer dig et præcist resultat.

 

Systemet kan fungere på flere gravemaskiner og er let at flytte fra maskine til maskine.
 

Se vores website www.digpilot.dk

Læs om nyheder til gravemaskinen

Læs mere om produkter til gravemaskinen

Læs om lasere og nivellering

Læs om værktøj til gravemaskinen

Læs mere om elektroniske måleinstrumenter

Læs mere om manuelle måleinstrumenter

Læs mere om GPS-systemer

Kontakt andersen & nielsen