Opgrader køkkenet med tilbehør

Opnå en lettere opvask/madlavning med tilbehør

Vi bruger ofte meget tid foran vasken i køkkenet til tilberedning af mad, bagning, opvask, rengøring m.m. Derfor har vi samlet en liste over tilbehør, der kan gøre hverdagsopgaverne ved området omkring din køkkenvask lidt nemmere.

 

Sådan kan du opgradere området omkring din køkkenvask

Tilbehør til området omkring vasken bidrager til en endnu lettere madlavning, opvask og rengøring ved at forvandle køkkenet til en funktionel arbejdsplads, hvor du har alt, hvad du skal bruge lige ved hånden. Nedenfor kan du se nogle af de områder omkring din køkkenvask, hvor du altid kan opgradere med praktisk tilbehør:

 

Elon XL 6S i moderne bølgedesign - klik her og se nærmere på køkkenvasken inkl. afsætningsbakke på blanco.dk

Multifunktionelle afsætningsbakker

En afsætningsbakke er funktionel, og du kan bl.a. anvende den som bordskåner til varme gryder og pander eller bruge den til at køle dine varme gryder af, mens du udnytter tiden på at gøre andre ting færdige i køkkenet.

 

Derudover kan du bruge den som afdrypningsrist og slipper derved for at rende rundt i køkkenet for at lede efter viskestykker, når dine gryder skal tørres.

Gå til blanco.dk og se udvalget af afsætningsbakker bl.a. denne, som hører til køkkenvasken Elon XL 6 S


Klik her for at læse mere om skylleskålen på billedet på blanco.dkSkylleskåle - sparer tid under madlavningen

En skylleskål er et godt sted at starte, hvis du ønsker at opgradere med tilbehør til køkkenet. Det meste mad skal vaskes og skylles herunder fisk, frugt, grøntsager, skaldyr m.m. En skylleskål er praktisk, og mens dine grøntsager eller frugter drypper af, kan du bruger tiden på at gøre andre ting færdige.

Se det store udvalg af skylleskåle på blanco.dk

 


Piona sæbedispenser i stilrent design - klik her og læs mere på blanco.dkSæbedispenser - bidrager til bedre hygiejne

En sæbedispenser er både hygiejnisk og en flot løsning, hvis du ønsker en beholder til sæbe eller plejemiddel. Den er samtidig praktisk i forhold til doseringen af sæbe, da man ikke kommer til at bruge for meget sæbe til opvasken.

 

Derudover er den visuelt smukkere at have monteret på køkkenbordet/vasken end at have en flaske med opvaskemiddel eller plejemiddel stående fremme på køkkenbordet. En sæbedispenser udstråler diskret elegance og kan nemt monteres i bordpladen og passer ind i de fleste køkkener.

På blanco.dk kan du søge rundt mellem det forskellige tilbehør og se sæbedispensere m.m.

 
Klik rundt mellem de mange forskellige tilbehørs muligheder på blanco.dkSkræddersyet skærebræt

Der findes mange forskellige og funktionelle skærebrætter, der kan spare tid for dig. Med skærebrætter, til brug over nedfældede køkkenvaske, kan du hakke og snitte dine grønsager direkte over vasken uden bekymring for at grise bordpladen til. Du sparer tid ved ikke at skulle gøre bordpladen ren samtidig med, at brættet allerede ligger klar til opvask. Et skærebræt i plast er særligt funktionelt, da den kan bruges selvstændigt eller oven på et glasskærebræt eller lignende.

Klik her og gå til blanco.dk for at se de mange BLANCO skærebrætter

 

 
Læs mere om køkkenkværne, hvordan de virker, og hvilken effekt de har på miljøet på køkkenkværnen.dkKøkkenkværn - en bæredygtig affaldsløsning

Under madlavningen ophobes der ofte meget organisk affald i køkkenvasken i form af kartoffel- og løgskræller m.m. I stedet for at bruge tid på at samle køkkenaffaldet op for efterfølgende at smide det ud i skraldespanden, kan du i stedet kværne dit organiske affald.

 

Du kan kværne alt lige fra til kartoffelskræller og kaffefiltre til kyllingeben. Du behøver blot, at du komme dit organiske affald i vasken, hvor det kværnes. Det er praktisk og sparer tid, og du undgår samtidig, at køkkenaffaldet ikke tager plads eller ophober sig ildelugtende i skraldespanden.

Klik her og læs mere om køkkenkværne til håndtering af organisk affald

BLANCO køkkenvaske

Læs mere om BLANCO Capflow

Læs mere om skylleskåle som tilbehør

Læs mere om skærebrætter som tilbehør

BLANCO køkkenarmaturer

BLANCO katalog