Soehnle vægte til storkøkken

SOEHNLE køkkenvægte til ethvert behov:

Basic, Standard og Professional

 

Køkkenvægte fra SOEHNLE til brug i storkøkkener er produceret i Tyskland og består af høj kvalitet. De har et korpus af kunststof og vejeplade af rustfrit stål.

 

Flere af modellerne er beskyttet mod støv og stænk, mens andre modeller også fås med separat display. Vægtene er tilmed flytbare og kan drives af batterier.

 

Køkkenvægte fra SOEHNLE fås i forskellige størrelser og materialer og med forskellige funktioner

Vælg mellem tre kategorier:

SOEHNLE Basic, SOEHNLE Standard og SOEHNLE Professional

Sortimentet af køkkenvægte til storkøkken er opdelt i tre kategorier herunder Basic, Standard og Professional. Derved kan du finde lige præcis den vægt, som bedst opfylder dine behov og den specifikke arbejdssituation.

 

Klik her og læs mere om køkkenvægte fra SOEHNLE

 

 

SOEHNLE Basic - køkkenvægte til mobil anvendelse

Basic sortimentet består af køkkenvægte i tre forskellige størrelser og med forskellig vægtkapacitet. Vægtene har store LCD displays og betjenes hurtigt og let via én knap. Vægtene er fleksible, da de kan drives af batterier, og med deres ekstra flade design. Desuden er vægtene energivenlige, da de kan indstilles til automatisk at slukke efter mellem 1-30 minutter, hvor vægten ikke har været i brug. 

 

Læs også om BLANCOs hygiejniske GN kantiner

 

SOEHNLE Standard - funktionel køkkenvægt til simple vejeopgaver

Standard sortimentet består af 6 køkkenvægte i 3 forskellige størrelser og henholdsvis med eller uden kalibrering. Vægtene har en fleksibel betjening med 5 betjeningsknapper. Vægtene er derudover udstyret med et stort LCD display, som har regulerbar belysning. Vægtene har mange forskellige funktioner heriblandt alm. vejning, priskalkulation, procentvis vejning og lægge sammen funktion.

 

Læs om BLANCOTHERM madtransportkasser fra BLANCO