Vedligehold støvsugeren

Vær god mod støvsugeren - så holder den i årevis

Hver dag får vi industristøvsugere til reparation, fordi de ikke er vedligeholdt ordentligt. Det er drønærgerligt, for det er så nemt at undgå og dermed spare mange penge!


En Starmix støvsuger er robust og kan sagtens klare byggestøv i læssevis Men husk at vaske filtrene og bruge støvsugerposer!Husk at rense filteret jævnligt

Hvis filteret aldrig bliver renset, bliver det stoppet til med tiden. Det betyder, at støvet ikke bliver opfanget af filteret, og støvsugeren suger dårligere. Desuden kan støvet lige så stille trænge ud i andre dele af støvsugeren, hvor det ikke hører hjemme. I værste fald kan det sætte sig i motoren eller printkortet og overbelaste disse.
 

Et printkort kan nemt udskiftes, men det koster mindst tusind kroner, og du skal undvære støvsugeren, mens den er til reparation.
 

Starmix gipsfilter holder længere

Starmix gipsfilter er beregnet til gipsstøv og andet fint støv, der får støvsugeren til at stoppe til. Hvis du arbejder meget med gips, kender du nok til denne problemstilling - især hvis du ikke bruger støvsugerposer.

 

Forlæng din støvsugers levetid med gipsfilter

Gipsfilteret løser dette problem og gør, at du i realiteten godt kan arbejde uden støvsugerposer og dermed spare udgifterne til dem. Hvis du vil være helt sikker på ikke at ødelægge motoren, så er den bedste løsning dog at bruge både støvsugerpose og gipsfilter.

Starmix gipsfilter

Starmix gipsfilter har markant længere levetid end andre filtre og kan vaskes under en rindende hane. Samtidig passer det til alle Starmix industristøvsugere model ISC og ISP.

 

Se mere om Starmix gipsfilter til industristøvsugere på ankas.dkSe Starmix gipsfilter på www.ankas.dk

 

Sådan renser du filteret

Starmix støvsugerfiltre kan vaskes med en blød opvaskebørste under rindende vand. Vi anbefaler, at du IKKE bruger trykluft, da det slider meget på filteret! Hav altid et ekstra filter liggende som du kan bruge, mens det andet tørrer. 

 

På visse modeller kan filteret ikke vaskes, men i så fald kan det udskiftes, når det er stoppet til. Så her skal du også altid have ekstra støvsugerfiltre liggende! HEPA-filtre kan ikke vaskes.
 

Se støvsugerfiltrene fra UNI S, der kan bruges til stort set alle støvsugermærker Se oversigten over UNI S støvsugerfiltre

Se guiden til hvilke støvsugermærker UNI S filtrene passer til Se guiden til støvsugerfiltre til alle mærker

 

Brug støvsugerposer

Starmix støvsugere kan bruges uden støvsugerposer, og det er der mange, der gør for at spare poserne. Men hvis du kører uden poser, skal filtrene vaskes eller udskiftes oftere. Derfor skåner du støvsugeren bedst ved både at bruge støvsugerposer og rene filtre. Og i det lange løb er det billigere!

Se oversigten over UNI S støvsugerposer, der kan bruges til stort set alle støvsugermærker Se oversigten over UNI S støvsugerposer

Se guiden over hvilke mærker UNI S poserne passer til Se guiden til støvsugerposer til alle mærker

 

Starmix støvsugerfiltre opfanger effektivt byggestøvDet er ikke så svært at forestille sig, at filteret til venstre ikke er effektivt længere.

 

 

 

 

 

 

 

Sådan skal en støvsuger helst ikke se ud under frontlåget

Her er de små støvpartikler trængt ind i motoren på grund af et tilstoppet eller beskadiget filter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådan skal en støvsuger se ud under frontlågetHer er klassens duks! Med et rent filter og en støvsugerpose trænger støvet ikke ind i motoren.

Læs mere om produkter til støvhåndtering

Læs mere om nyheder fra anKlima

Læs mere om støvhåndtering

Læs mere om vand og fugt

Læs mere om håndtering af PCB

Læs mere om UNI S universaltilbehør

Kontakt andersen & nielsen