Klimaværktøj

Sådan sikrer du et sundt indeklima på byggepladsen

Når man arbejder i byggeriet, er der naturlig fokus på de konstruktioner, der skal opføres. Men ofte består en vigtig del af arbejdet i først at udbedre skader, såsom skimmel-, fugt- og vandskader. En anden vigtig del er at fjerne brugte byggematerialer og samtidig minimere omfanget af støv i luften, da fint byggestøv er meget skadeligt at indånde.
 

Få bugt med det sundhedsskadelige støv, fugt, skimmel og PCB

Med værktøj fra anKlima er du stærkt rustet til at håndtere støv, vand, fugt, skimmel og PCB. Kraftige industristøvsugere samt en vifte af universal-tilbehør til støvsugere udgør kernen i forretningsområdet. Desuden tilbyder vi støvsugere til PCB, vådsugere, luftrensere, fugtmålere og støvvægge, der er lette at montere og genbruge.


Produkterne henvender sig til håndværkere og andre professionelle aktører, der har behov for at håndtere lækager, fugtskader og støvintensive opgaver hurtigt og effektivt. Det kan både være på byggepladser, i private hjem og ved renoveringsopgaver. Vi har egen udvikling af produkter, der består af sammensatte komponenter og enheder tilpasset vores kunders behov.

 
Læs mere på anklima.dk

Læs mere om støvhåndtering

Læs mere om vand og fugt

Læs mere om håndtering af PCB

Læs mere om UNI S universaltilbehør