anLaser måleværktøj

Kendte mærkevarer samlet under en hat

anLaser er en fællesbetegnelse for vores sortiment af måleinstrumenter i høj kvalitet. De kendteste mærker er GeoFennel, PLS, Spectra, Leica, Greisinger, Weiss og DigPilot.

 

Her bliver du ikke ladt i stikken

Hos os finder du Danmarks største udvalg af måleværktøj til byggesektoren. Og du kan få professionel rådgivning om alle produkter. Desuden kan du benytte dig af vores serviceværksted og modtage uddannelse i brugen af måleværktøj.
 

Læs mere om serviceværkstedet

Læs mere om kurser i måleværktøj
 

Skal du bruge specialiseret måleværktøj?

Vi er specialister i måleinstrumenter. Det betyder, at du er også godt hjulpet, hvis du søger måleinstrumenter, der rækker ud over de mest gængse modeller. Det store program omfatter nivelleringsinstrumenter, linjelasere, rotationslasere, maskinmodtagere, rørlægningslasere, målehjul, vinkelmålere, laser-afstandsmålere, fugtmålere og meget andet. Udvalget er stort inden for alle varegrupper og opfylder langt de fleste behov. Vi sammensætter og trimmer konstant sortimentet, så det altid er optimalt til både simple og komplekse opgaver i bygge- og anlægsbranchen.

 

Hvis du ikke umiddelbart finder det, du søger, er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på 36 41 02 00.

Læs mere på ankas.dk

Læs mere på anlaser.dk

 

 

Kontakt andersen & nielsen HER eller følg A+N Værktøj på Facebook!

 

Læs mere om lasere og nivellering

Læs mere om værktøj til gravemaskinen

Læs mere om elektroniske måleinstrumenter

Læs mere om manuelle måleinstrumenter

Læs mere om GPS-systemer

Læs mere om Spectra måleværktøj