Lampeaften

Lampe-event med Spotlight2.dk og BOLIGmagasinet

 

Knap havde vi afsluttet seneste arrangement i a+n show room, førend huset igen skulle fyldes med gæster. 


Klar til foredrag om lys og indretning i a+n show room

Denne gang havde vi allieret os med Boligmagasinet, og temaet var LED og lampetrends. Invitationen til arrangementet blev trykt i juni-udgaven af Boligmagasinet, og allerede inden magasinet nåede bladkioskerne, havde abonnenterne sat sig på samtlige 100 pladser.

Blot en uge senere var ventelisten fyldt til bristepunktet. Det er en glæde at konstatere, vi ikke er de eneste, der er vilde med design, indretning og lækre lamper!

 

Foredrag om LED og indretning i a+n show room
Torsdag d. 9. juni bød vi velkommen endnu en gang i a+n show room, der i dagens anledning var transformeret til foredragssal. Gæsterne blev budt velkommen af direktør Marianne Blicher og med en spændende velkomstdrink mixet af Braastad Cognac og Ginger Ale, bænkede alle sig til første foredrag.


 


Claus Asp fra Osram fortæller om LED-teknologien

 Hotel 7 Paris

Hotel 7 Paris - temaværelser med LED

LED er udbredt i bilindustrien

Claus Asp fra Osram introducerede LED-teknologien og startede ud med at spørge ”Hvem kan se, hvad dette er?”, mens han pegede på et billede af en billygte. ”Det er da BMW”, lød svaret fra salen. For ganske rigtigt, forklarede Claus, så skabte BMWs første favntag med LED en stærk og stigende trend inden for bilindustrien: integreret LED til billygter. I dag kan mange lynhurtigt genkende BMWs unikke frontdesign. 

 

Skal det være farverigt og spektakulært, så brug LED

Det er dog ikke kun bilindustrien, der har fået øjnene op for de små lysende dioders egenskaber. I kraft af den diskrete størrelse og muligheden for farvet lys, er LED et yndet element, når der skal skabes spektakulære og dekorative rum. Verden over har hoteller taget LED-teknologien til sig.

 

Hoteller i verdensklasse markerer sig med LED

Et af de mere imponerende eksempler er den verdensberømte Zaha Hadids indretning af Hotel Puerta America, hvor organiske former får ekstra liv og dybde med integreret LED. Et andet eksempel er Hotel 7 Paris, der giver drømmene frit spil i imponerende tema-værelser.

 

 

LED har sine begrænsninger - indtil videre...

I private hjem er LED knap så integreret, og de små dioder ses oftest som lysbånd, der enten lyser op i skuffer eller skabe, eller fremhæver særlige dele af elementer, eksempelvis under en køkkenbordplade eller en sokkel.

 

LED er endnu ikke moden til at blive brugt over alt i hjemmet. Hver lyskilde har sine fordele og ulemper. Fx skal man ikke brug LED over sit køkkenbord, da det vil få madvarerne til at se forkerte ud.

 

I stedet anbefaler Claus halogen-belysning i køkkenet. Til gengæld er LED-belysning eminent til udendørsbelysning, hvor mulighederne for både diskret og dekorativ belysning er mange. 

 

Til slut viste Claus forskellen mellem halogener, glødepærer og LED, mens han forklarede vigtigheden i at vælge den rette type lyskilde alt efter funktion og behov.

 

Mindre udstilling af Spotlight specialiteter


 

 

Dinnertime - med Meyers delikatesser!

Herefter var det tid til Claus Meyers lækkerier, der blev nydt blandt Blanco-vaske og Gutmann-emfang.

Boligmagasinet: Lampen er den ultimative accessory!

Med en kop kaffe eller te i hånden bænkede gæsterne sig igen – denne gang til Boligmagasinets Chefredaktør Louise Lehrmanns foredrag om ”Lampen som accessory”.

 

Med udgangspunkt i moden, kunne Louise pege på stort set identiske tendenser inden for lampe-design.

Lige nu er der fx fokus på 70’ernes pang-farver, pasteller og grafisk design, hvilket også kan ses i FlowerPots farver, relanceringen af Grasshopper i douce nuancer og skulpturelle lamper som fx Curl My Light.

 

Boligmagasinets Chefredaktør Louise Lehrmann fortæller om Lampens parløb med mode

Boligmagasinets Louise besluttede at tone lidt af" alt det lyserøde" ned, da hun opdagede, hvor stor en andel af gæsterne, der tilhørte det mandlige køn!

 

 Meyers lækkerier stillede sulten

Lækkerier fra Meyer stillede sulten

 

Maden fra Claus Meyer blev nydt i det ene af a+ns show rooms

Maden fra Claus Meyer blev nydt i det ene af a+ns show rooms

 

 

Louise Lehrmann fra Boligmagasinet fortæller om Lampen som accessory

Louise Lehrmann fra Boligmagasinet fortæller om Lampen som accessory

 

 

 

 

Mode stikker stadig møbler og belysning

”Hvordan kan det egentlig være, vi raskt væk bruger flere tusinde kroner hver sæson på at forny garderoben, men vi tøver med at bruge det samme på en lækker lampe, der vil holde meget længere?”, spurgte Louise.

 

Louise Lehrmann fra Boligmagasinet viser sammenhængen mellem mode og lampe-design

Louise Lehrmann fra Boligmagasinet viser sammenhængen mellem mode og lampe-design

 

Herefter viste Louise nogle rammende eksempler på hjem, hvor netop en lampe eller to gjorde en synlig forskel. Fra anonym til iøjefaldende indretning.

 

Med opfordringen til at tænke på lampen som en uundværlig og accessory, der kan følge modetrends, sluttede Louise af og mindede om, at man på boligmagasinet.dk naturligvis kan læse om boligtrends generelt, men også mere om LED, lamper og indretning.

Der var i dagens anledning rigtig gode tilbud på unikke designer-lamper fra Spotlight2.dk

Der var i dagens anledning rigtig gode tilbud på unikke designer-lamper fra Spotlight2.dk

Der deles Spotlight2.dk goodie bags ud til gæsterne, da aftenens lampe-foredrag og shopping er forbi

Goodie bags deles ud til gæsterne

 

Gæsterne blev forkælet med gode tilbud og en goodie bag

Herefter kunne gæsterne shoppe lamper, der var specielt nedsat i dagens anledning. Især lamper fra Céline Wright havde interesse, hvilket understregede netop Louises opfordring til, at lamper gerne må være unikke og en skulptur i sig selv.


Som et ”tak for besøget” blev en Spotlight2.dk-pose fyldt med goodies afleveret til de mange gæster, mens solnedgangen lavede sit helt eget lysshow hen over Meterbuen.

 

 

 

 Mandag d. 13.6.2011. Tekst & foto: Rikke J. Bundgaard.

Åbningstider a+n showroom:

 

man-tor. 10-16

fre:

10-15.30

   


Se lørdagsåbent her ....


 

Se glimt fra showroomet her!

 

 

Se flere billeder fra...

Raw Cake event

Lampe event

 
 

 

Oplev også... 

Emfang

 

Tilbehør til Blanco og  InSinkErator

 

 

 

Produkter udstillet i a+n showroom

Download excel-fil